Aarke - Aarke Nesting Karaff med blandningssked

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Karaffen Nesting Carafe med blandningssked från Aarke - perfekt serveringssällskap både till vardag och fest, året om, Karaffen är tillverkad av högkvalitativt kristallglas, med sidoväggarna så tunna som 1,5 mm. Elegant och minimalistisk rymmer den allt du behöver ditt kolsyrade vatten, is, lite färsk frukt och kanske en skvätt Aarke Bitter Orange? Vacker att titta på - fantastisk på bordet, samtidigt som den är praktisk och hållbar. .

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Riedel

Decanthand Karaff från Riedel är en exklusiv stående karaff ur deras populära serie Decanthand. Den här vinkaraffen är en hyllning till Joseph Riedel, sjätte generationen glasblåsare. Den är lätt och bekväm att hälla med ett gömt handtag i karaffens centrum och har en klassisk design som passar väl ihop med Riedels alla vinglasserier. Viner mår bäst av en nypa luft innan de ska drickas, de flesta i alla fall. För att luftningen ska få maximal effekt räcker det inte med att dra ur korken ur flaskan. Utan vinet, både röda såväl vita behöver dekanteras för att de ska komma i kontakt med syre och utvecklas. Luftning av vin betyder helt enkelt att ge vinet luft eller ge det en chans att "andas" innan man dricker det. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff. Riedels Decanthand Karaff är ett perfekt sätt att låta dina viner andas samtidigt som du serverar dom med elegans. Riedels Decanthand Karaffer är munblåsta av Riedels skickliga yrkesmän i Tyolen i Österrike och är döpta av dem. Eftersom Riedels karaffer är munblåsta och handgjorda är varje karaff unik. Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard. Karaff Decanthand passar lika väl till röda som vita viner och rymmer 120 cl.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024