Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Karaff 2 L Crystal

Beställ Klimchi - Hobnail Karaff 2 L Crystal på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Karaff 2 L Crystal inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Hobnail Karaff från Klimchi 2 liter är med sin härligt kaxiga attityd den perfekta kombinationen av klassiskt hantverk och modern design. Tillverkad i böhmisk, blyfri kristall med ett avsmalnande handtag som ger ett skönt grepp och en hällpip som håller exempelvis isbitar kvar i kannan.Alla Klimchi-glas är handgjorda i den lilla staden Kamenický Šenov i Tjeckien, som anses vara ett mecka för glastillverkning.

Staden har blivit vaggan för världsberömd glastillverkning och design genom århundradena. Böhmiskt glas anses vara en kvalitetsegenskap, ett glashantverk som inte kan hittas någon annanstans.Denna munblåsta skönhet och originalet i all sin prakt är dekorativ att se på var du än placerar den.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Scanpan

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Jamie Oliver

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Byon

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter