Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Karaff 2 L Violet

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hobnail Karaff från Klimchi 2 liter är med sin härligt kaxiga attityd den perfekta kombinationen av klassiskt hantverk och modern design. Tillverkad i böhmisk, blyfri kristall med ett avsmalnande handtag som ger ett skönt grepp och en hällpip som håller exempelvis isbitar kvar i kannan.

Alla Klimchi-glas är handgjorda i den lilla staden Kamenický Šenov i Tjeckien, som anses vara ett mecka för glastillverkning. Staden har blivit vaggan för världsberömd glastillverkning och design genom århundradena.

Böhmiskt glas anses vara en kvalitetsegenskap, ett glashantverk som inte kan hittas någon annanstans. Denna munblåsta skönhet och originalet i all sin prakt är dekorativ att se på var du än placerar den.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024