Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Square Karaff 2 L Crystal

Jämför produkt Klimchi - Hobnail Square Karaff 2 L Crystal online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Hobnail Square Karaff 2 L Crystal i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Klimchi kristallkanna Square 2 liter, tillverkad i böhmisk, blyfri kristall och med samma sköna attityd som hela Hobnailserien. Klassiskt hantverk och modern design med ett avsmalnande handtag som ger ett skönt grepp och en hällpip som håller exempelvis isbitar eller frukt kvar i kannan.Crystal Hobnail finns i flera storlekar, modeller och härliga färger att välja mellan och kommer passa perfekt oavsett om det är saft eller en svalkande Sangria du ska servera. .

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Black Tie Amadeo -15%

Black Tie Amadeo Karaff är en exklusiv vinkaraff med tunn, graciös design. Vinkaraffen är en del av Decanthand serien från det populära varumärket Riedel.

Riedel Decanthand Karaff Black Tie Amadeo har en dekorativ svart rand som sträcker sig längs karaffens insida och har en tunn nästan svanliknande hållning.

Riedel är en exklusiv vinglastillverkare i Kufstein, Österrike. Företaget är familjeägt och har funnits i familjen i 250 år. Amadeo lanserades i samband med Riedels 250-årsjubileum år 2006 och är endast en av Riedels många unika karaffer.

Riedels Karaff är munblåst och handgjord av Riedels skickliga glasblåsare.

Det gör att varje karaff är unik och Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard.

Användning av en vinkaraff är ett perfekt sätt att låta dina viner andas samtidigt som du serverar dom med elegans.

Dem flesta viner blir godare av en nypa luft innan de ska drickas, både vita och röda.

Luftning av vin betyder helt enkelt att ge vinet luft eller ge det en chans att "andas" innan man dricker det. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff.

Karaffen har en unik design som påminner om en harpa, där det smala partiet används som hällpip.

Karaff Black Tie Amadeo rymmer 150cl och erbjuder tre års garanti mot fabrikationsfel under förutsättningar att skötselråden av karaffen följts. Karaffen bör diskas för hand utan rengöringskulor. Polera gärna med en poleringsduk från Riedel eller mikrofiber.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Kosta Boda

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Fiskars

Se alla produkter
Måttsatser

Måttsatser från Kockums

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Zwilling

Se alla produkter