Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Kugel Karaff 2 L Royal Blå

Beställ Klimchi - Kugel Karaff 2 L Royal Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Kugel Karaff 2 L Royal Blå inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Karaff från Klimchi. Elegant karaff som passa perfekt att servera både uppfriskande isvatten så som lemonad och blir en vacker detalj på middagsbordet.

Klimchi har funnits ända sedan 1905 när Antonin Jilek grundade glasverket. Ända från början har glasverket var känt för att glaset som skapas är tidlöst och håller en enastående kvalitet.

Glaset tas fram tillsammans med konstnärer och glashantverkare. Alla produkter tillverkas för hand i staden Kamenicky Senov som är en liten stad i Tjeckien.

Staden anses av många vara glastillverkningens Mecka. Klimchi lyckas kombinera det bästa från två världar när glaset tas fram.

Klassiskt hantverk möter modern design och resultatet är svårslaget. Det böhmiska glaset är en kvalitetsstämpel för att glaset håller hög kvalitet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Larm  övervakning

Larm övervakning från Deltaco

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Bitz

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från SISTEMA

Se alla produkter