Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - SÅLD Karaff "Books"

Beställ Kosta Boda - SÅLD Karaff "Books" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - SÅLD Karaff "Books" inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Karaff med glaskork ur serien "Books" formgiven av Elis Bergh för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Riedel

Decanthand Karaff från Riedel är en exklusiv stående karaff ur deras populära serie Decanthand. Den här vinkaraffen är en hyllning till Joseph Riedel, sjätte generationen glasblåsare.

Den är lätt och bekväm att hälla med ett gömt handtag i karaffens centrum och har en klassisk design som passar väl ihop med Riedels alla vinglasserier.

Viner mår bäst av en nypa luft innan de ska drickas, de flesta i alla fall. För att luftningen ska få maximal effekt räcker det inte med att dra ur korken ur flaskan. Utan vinet, både röda såväl vita behöver dekanteras för att de ska komma i kontakt med syre och utvecklas.

Luftning av vin betyder helt enkelt att ge vinet luft eller ge det en chans att "andas" innan man dricker det. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff.

Riedels Decanthand Karaff är ett perfekt sätt att låta dina viner andas samtidigt som du serverar dom med elegans.

Riedels Decanthand Karaffer är munblåsta av Riedels skickliga yrkesmän i Tyolen i Österrike och är döpta av dem.

Eftersom Riedels karaffer är munblåsta och handgjorda är varje karaff unik. Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard.

Karaff Decanthand passar lika väl till röda som vita viner och rymmer 120 cl.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från House Doctor

Se alla produkter
Stereo

Stereo från Panasonic

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Elvita

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Rörstrand

Se alla produkter