Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Kastrull med lock 18 cm Röd

Beställ Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Kastrull med lock 18 cm Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Kastrull med lock 18 cm Röd inom kategorin Kastruller.

Produktinformation

Kastrull i emaljerad stål från KitchenAids kollektion Steel Core Enamel. Kastrullen mäter 18 cm i diameter och har ett tillhörande glaslock.KitchenAids kollektion Steel Core Enamel omfattar en samling köksredskap som har utformats noggrant för en optimal matlagningsupplevelse.

Stålkärnan ger utmärkt värmebeständighet och en extra slitstark kant i rostfritt stål garanterar droppfri hällning. Det emaljerade stålet i kastrullen är extremt hållbart och reptåligt.

Se gärna också

Ballarini - Salina Ti-X Kastrull 1,5 L -25%

Liten kastrull med ergonomiska handtag, perfekt när du ska tillreda såser, desserter eller koka ägg.

Italienska Ballarinis Salina Granitium Ti-X är en serie kok- och stekkärl med mycket slitstark och tålig beläggning utrustad med en stabil Radiant-botten som är speciellt anpassad för induktionshällar. Ti-X Keravis Titanium-beläggning är mycket motståndskraftig mot repor och daglig användning, och ligger som en starkt skydd mot de andra sex underliggande lagren.

Hela den kallpressade pannan har extra tjock "food safe" aluminiumkärna på 4,5 mm samt ett 0,5 mm lager rostfritt stål, kant till kant. Utseendet påminner granit och blir dessutom ett snyggt inslag i köket. Botten är speciellt anpassad för extra snabb värmespridning och fungerar optimalt på alla typer av hällar.

V-format rostfritt polerat ergonomisk handtag i 18/10 stål med Stay Cool-effekt. Ytan tål metallredskap utan vassa kanter och är en av dom mest slitstarka beläggningarna som finns på marknaden. Pannan är lätt att hålla ren både utvändigt och invändigt. 10 års garanti mot material- och produktionsfel. Ugnssäker upp till 230°C. Tillverkad i Italien efter design av Studio Thun för Ballarini.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skaldjursbestick

Skaldjursbestick från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter
Batteridriven ljusslinga jul

Batteridriven ljusslinga jul från Konstsmide

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Modern House

Se alla produkter