Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kastrull/Lock 2,3 L Kräm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kockums klassiska kastrull passar perfekt i det dagliga köket, lantstället eller på torpet. Kastrullen rymmer 2,3 liter, vilket gör att den passar till det mesta i köket.

Du behöver inga extra serveringsfat eller formar eftersom kastrullen i sig är blir fin att ställa fram på bordet.Kockums emaljerade kastruller har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kastrullen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kastrull av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kastruller från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Kastrull 1,1 L Rostfritt stål

Kastruller från Eva Solo

Här har vi samlat Kastruller från Eva Solo.
Upp till 30% rabatt
Anders Petter - Stenfors Kastrull 1 L Rostfri

Kastruller från Anders Petter

Se produkter inom Kastruller från Anders Petter.
Upp till 29% rabatt
Fiskars - All Steel Kastrull 1,5 L

Kastruller från Fiskars

Se produkter inom Kastruller från Fiskars.
Le Creuset - 3-Ply kastrull 1,3L

Kastruller från Le Creuset

Här har vi samlat Kastruller från Le Creuset.
Sabor - Copper Kastrull 3L Koppar

Kastruller från Sabor

Här har vi samlat Kastruller från Sabor.
EVA TRIO - Dura Line Kastrull 1,8L

Kastruller från EVA TRIO

Missa inga bra priser på Kastruller från EVA TRIO.

Se gärna också

Le Creuset - 3Ply Kastrull med lock 16 cm 1,9 L

Denna funktionella kastrull från Le Creuset är gjord med 3-ply teknik i tre skikt, rostfritt stål och aluminium av högsta kvalitét binds samman och bildar ett material som sprider värmen jämnt över hela grytan. Det tillhörande locket sluter tätt och bevarar fukt, smak, alla näringsämnen och kastrullens material snabba och jämna värmefördelning gör att kastrullen passar perfekt i varje kök. Kastrullen i rostfritt stål passar perfekt för att tillaga alla möjliga utsökta rätter, allt ifrån såser till stuvningar och är även utrustad med en smart hällpip så du lätt kan hälla utan spill.

Innan första användningen: Diska din Le Creuset kastrull i varmt vatten med diskmedel, skölj sedan och torka noggrant. Förbered den invändiga non-stick ytan genom att smörja in den med vegetabilisk olja med hjälp av en mjuk trasa och skölj sedan ur överbliven olja.

Fyll kastrullen med vegetabilisk olja så botten täcks. Värm upp oljan försiktigt och rotera din kastrull så oljan täcker även väggarna på kastrullen. Ta av den från värmen och låten kallna innan du torkar av oljan med pappershanddukar. Nu är kastrullen redo att användas.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024