Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kastrull/Lock 2,3 L Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kockums klassiska kastrull passar perfekt i det dagliga köket, lantstället eller på torpet. Kastrullen rymmer 2,3 liter, vilket gör att den passar till det mesta i köket.

Du behöver inga extra serveringsfat eller formar eftersom kastrullen i sig är blir fin att ställa fram på bordet.Kockums emaljerade kastruller har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kastrullen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kastrull av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kastruller från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Kastrull 1,1 L Rostfritt stål

Kastruller från Eva Solo

Här har vi samlat Kastruller från Eva Solo.
Upp till 30% rabatt
Anders Petter - Stenfors Kastrull 1 L Rostfri

Kastruller från Anders Petter

Se produkter inom Kastruller från Anders Petter.
Upp till 29% rabatt
Fiskars - All Steel Kastrull 1,5 L

Kastruller från Fiskars

Se produkter inom Kastruller från Fiskars.
Le Creuset - 3-Ply kastrull 1,3L

Kastruller från Le Creuset

Här har vi samlat Kastruller från Le Creuset.
Sabor - Copper Kastrull 3L Koppar

Kastruller från Sabor

Här har vi samlat Kastruller från Sabor.
EVA TRIO - Dura Line Kastrull 1,8L

Kastruller från EVA TRIO

Missa inga bra priser på Kastruller från EVA TRIO.

Se gärna också

Ballarini - Salina Ti-X Kastrull 2 L

Kastrull med ergonomiska handtag, perfekt när du ska tillreda såser, desserter eller koka pasta.

Italienska Ballarinis Salina Ti-X är en serie kok- och stekkärl med mycket slitstark och tålig beläggning utrustad med en stabil Radiant-botten som är speciellt anpassad för induktionshällar. Ti-X Keravis Titanium-beläggning är mycket motståndskraftig mot repor och daglig användning, och ligger som en starkt skydd mot de andra sex underliggande lagren.

Hela den kallpressade pannan har extra tjock "food safe" aluminiumkärna på 4,5 mm samt ett 0,5 mm lager rostfritt stål, kant till kant. Utseendet påminner granit och blir dessutom ett snyggt inslag i köket. Botten är speciellt anpassad för extra snabb värmespridning och fungerar optimalt på alla typer av hällar.

V-format rostfritt polerat ergonomisk handtag i 18/10 stål med Stay Cool-effekt. Ytan tål metallredskap utan vassa kanter och är en av dom mest slitstarka beläggningarna som finns på marknaden. Pannan är lätt att hålla ren både utvändigt och invändigt. 10 års garanti mot material- och produktionsfel. Ugnssäker upp till 230°C. Tillverkad i Italien efter design av Studio Thun för Ballarini.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024