Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kavel 25 cm

Jämför produkt Kockums - Kavel 25 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Kavel 25 cm i kategorin Kavlar här hos oss.

Produktinformation

En fin, klassisk kavel i bokträ från Kockums som tar sig an alla sorters degar med galans. Kavla ut pizzadegen likväl som bulldegen med denna kavel.

Diska kaveln för hand och torka av direkt med handduk. Smörj även in kaveln med matolja med jämna mellanrum för längre hållbarhet. .

Se gärna också

Eppicotispai - Ravioliform med Kavel -25%

Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien.

Från Eppicotispai kommer denna ravioliform som är tillverkad av hållbart aluminium och är den perfekta formen för att skapa enhetligt formade ravioli med din favoritfyllning, snabbt och enkelt. Med fötter gjorda av gummi så håller sig formen garanterat still på köksbänken. Denna form är ett perfekt redskap att ha hemma för alla som vill göra färsk hemlagad ravioli!

Formen levereras med en kavel på 26cm i lätt björkträ. Raviolins storlek blir med denna form 5,5 centimeter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Rörstrand

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Chef & Sommelier

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Yaxell

Se alla produkter