Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Pizzakavel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En kavel från Kockum som är perfekt att använda till pizzadeg och pastadeg, men går lika bra att använda till kakdegar och annan bakning. Den långa kavelns ytterkanter är avsmalnade så att den ligger bra i handen under tiden man arbetar med degen.

Tillverkad i bokträ och varje kavel är unik tack vare träts naturliga skiftningar. Undvik att blötlägga kaveln, diska den för hand och torka av med handduk efter användning.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kavlar från andra varumärken

Upp till 16% rabatt
Kockums - Kavel 25 cm

Kavlar från Kockums

Missa inga bra priser på Kavlar från Kockums.
Cacas - Kavel 45,5 cm Marmor

Kavlar från Cacas

Visa produkter inom Kavlar från Cacas.
Modern House - bAYk Kavel 30 cm Natur

Kavlar från Modern House

Missa inga bra priser på Kavlar från Modern House.

Se gärna också

Kockums - Kavelroller

Kavelrollern från Kockums låter dig smidigt, och med endast en hand, kavla ut paj-, tårt-, eller kakdegen. Kavelns utförande gör den enkel att arbeta med och är perfekt att använda till både stora och små degar.

Kavelrollern är tillverkad i bokträ och träets naturliga skiftningar gör varje produkt unik. Diskas för hand och för längre hållbarhet bör den smörjas in med matolja med jämna mellanrum.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024