Anders Petter - Knivset 5 delar Rostfritt stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Knivset i 5-delar från Anders Petter är ett set med köksknivar som täcker de flesta behoven i köket som är tillverkat i slitstarkt 18/0 rostfritt stål. Knivsetet består av tre knivar med olika storlekar,- Kockkniv 20,5 cm- perfekt för hackning, tärning och hantering av det mesta i köket.- Brödkniv 20,5 cm- skär igenom krispigt bröd utan att förstöra brödets insida.- Santokukniv 17 cm- perfekt för fisk, kött och grönsaker.

- Allkniv 15 cm- En allroundkniv som lämpar sig väl för de lite mindre skalningsuppgifterna.- Grönsakskniv 11,5 cm- Perfekt för tärning av frukt och mindre grönsaker.Knivarna är utformade med ergonomiska handtag för att ge dig ett bekvämt och säkert grepp. 5-dels setet ger dig en komplett uppsättning av knivar för alla dina matlagningsbehov.Anders Petter 5-delars knivset är inte bara en fantastisk uppdatering för ditt kök utan också en utmärkt present idé för matälskare och hemmakockar. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024