Sidan innehåller annonslänkar

Karimatto - Karimatt Kockkniv 20 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kockkniven från Karimatto by Culimat är en slitstark allroundkniv som täcker många av behoven i köket. Med den här kniven skär du kött, fisk och grönsaker utan ansträngning och kniven blir en perfekt present till hemmakocken.

Knivens blad av 5Cr15Mov består av en kombination av molybden och vanadium. Med en hårdhet på 56 HRC håller kniven sin skärpa mycket länge och är dessutom lätt att slipa.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kockknivar från andra varumärken

Upp till 41% rabatt
Mac - Mighty Kockkniv 21 cm

Kockknivar från Mac

Här har vi samlat Kockknivar från Mac.
Upp till 40% rabatt
Exxent - Kasumi Kockkniv 24 cm

Kockknivar från Exxent

Se produkter inom Kockknivar från Exxent.
Upp till 25% rabatt
Global - Global G-17 Kockkniv 27 cm

Kockknivar från Global

Visa produkter inom Kockknivar från Global.
Upp till 29% rabatt
Wüsthof - Crafter Kockkniv 16 cm

Kockknivar från Wüsthof

Visa produkter inom Kockknivar från Wüsthof.
Upp till 27% rabatt
Chroma - Type 301 Kockkniv 20 cm

Kockknivar från Chroma

Visa produkter inom Kockknivar från Chroma.
Upp till 40% rabatt
Bon Centuri - Oyster White Kockkniv 20 cm Vit

Kockknivar från Bon Centuri

Utforska allt inom Kockknivar från Bon Centuri.

Se gärna också

Tamahagane - San Kyoto Kockkniv 18 cm -25%

Tamahagane San Kyoto Kockkniv är en kniv i exklusiva serien San Kyoto från Tamahagane. Denna kockkniv- kockens bästa vän- är en mångsidig modell som kan användas till de allra flesta råvaror. Med San Kyoto Kockkniv går det lekande lätt att skära, hacka och tärna vad det än må vara. Tyngden i knivbladet underlättar dessutom att arbeta med stora köttstycken och rotsaker. .

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San Kyoto knivserie
Knivserien San Kyoto är Tamahaganes mest exklusiva knivserie. Knivbladet är uppbyggt av hela 63 lager stål, med en hård kärna i VG5-stål omgiven av de övriga lagren i mjukare, mer rosttåligt stål. Kombinationen av hårt och mjukt stål som bygger upp knivarna är en raffinerad teknik som användes i det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. VG5-stålet i kärnan innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Stållagren har både hamrats och polerats, och därigenom får bladet dess vackra damaskusdesign. Hårdhetsgraden är 59–60 HRC.

Handtaget är tillverkat av svart micarta, med en härlig träkänsla, och ligger skönt i handen. Det vattentåliga och hygieniska materialet framställs genom att linneduk och specialplast sammanfogas under högt tryck. Micarta lämpar sig väl i köksmiljö och i handtaget sitter en vikt som ser till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i 63 lager stål
- Längd: 18 cm.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 59-60 HRC
- Handtaget är tillverkat i svart Micarta.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024