Kenwood - Köksmaskin Titanium Chef Baker KVL65.001WH Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Titanium Chef Baker XL från Kenwood är en köksmaskin som får jobbet gjort. Med den här i köket får du en hjälpreda, och vän, för resten av livet.

Den är tillverkad i gjuten metall vilket gör den hållbar och den kraftfulla motorn tar utan problem hand om alla sorters degar och smetar. Låt ditt skapande och bakande nå nya nivåer med denna fantastiska köksmaskin.

Som pricken över i blir den också en snygg detalj i alla kök och hem tack vare dess stilrena och tidlösa design. Köksmaskinens smarta funktionerTitanium Chef Baker XL underlättar och förhöjer nöjet under bakningen tack vare alla funktioner.

Den är utrustad med EasyWeigh™ vågar vilket gör att du kan väga ingredienser direkt i skålen. Väg ingredienserna allt eftersom eller individuellt, köksmaskinen klarar av båda alternativen.

Hastigheten justerar du enkelt genom att vrida på den elektroniska ratten. Den låter dig höja hastigheten långsamt och ger dig full kontroll över blandningen.

Motorn styrs digitalt och oavsett vad du gör kommer den anpassa sig därefter och endast använda så mycket kraft som är nödvändigt. Addera enkelt ingredienser under tiden den arbetar genom att trycka på knappen.

Timerfunktionen ger dig tid att ägna dig åt annat under tiden.Tillbehör Bakskålen rymmer hela 7 liter och det medföljer även en degkrok, en k-visp samt en vanlig visp. Alla utformade för att knåda de tjockaste degarna till att försiktigt vispa de mest känsliga.

Köksmaskinens planetära blandning ser till att alla ingredienser beblandas noggrant och täcker alla ytor i skålen. Tillbehören tål diskmaskin. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksassistenter från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Sabor - Sabor Ultimate Köksassistent 6,5L Svart

Köksassistenter från Sabor

Utforska allt inom Köksassistenter från Sabor.
Upp till 40% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Tillbehörskit Standmixer 3 delar

Köksassistenter från KitchenAid

Utforska allt inom Köksassistenter från KitchenAid.
Upp till 18% rabatt
Bosch - Bosch Skärskiva för pommes frites

Köksassistenter från Bosch

Utforska allt inom Köksassistenter från Bosch.
Upp till 24% rabatt
Ariete - Vintage Köksassistent Blå

Köksassistenter från Ariete

Här har vi samlat Köksassistenter från Ariete.
Bodum - Bistro k-spade

Köksassistenter från Bodum

Utforska allt inom Köksassistenter från Bodum.
Smeg - Smeg Glasskål 4,8 L

Köksassistenter från Smeg

Se vad Smeg har inom Köksassistenter.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024