Kenwood - Roterande Matskärare Rivjärn Tillbehör AT340 Sivler/Klar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Roterande Matskärare Rivjärn Tillbehör AT340 eller en PRO Slicer ur Kenwood serien HHATKM hjälper dig att förbered stora mängder frukt och grönsaker i alla former och storlekar. Med sju skärskivor i rostfritt stål arbetar den kraftfulla roterande matskäraren/rivjärnet utan avbrott medan du matar in ingredienserna.

Alla skivorna skär med en imponerande presentation och ett enhetligt resultat som gör matlagningen så mycket enklare.Nu kan du enkelt riva, skiva och till och med göra dina egna pommes frites med en rad olika skärskivor som är särskilt utformade för olika ändamål.De sju medföljande skärskivorna identifieras med hjälp av siffrorna på plattanPlatta nr 1 – extra fin rivning. För parmesanost, choklad och nötter.Platta nr 2 – fin rivning.

För ost, choklad, nötter och fasta frukter och grönsaker.Platta nr 3 – grov rivning. För ost och fasta frukter och grönsaker.Platta nr 4 – tunna skivor.

För ost och fasta frukter och grönsaker.Platta nr 5 – tjocka skivor. För ost och fasta frukter och grönsaker.Platta nr 6 – tunna strimlor (julienne).

Strimlar potatis för supertunna pommes frites och ingredienser för sallader, grytor och wok (t.ex. morötter, squash och gurka).Platta nr 7 – standardstrimlor.

Strimlar potatis för tunna pommes frites och ingredienser för grytor och dip (t.ex. gurka, äpple och päron).Det här tillbehöret arbetar non-stop, är utformat för att användas utan avbrott och begränsar inte mängden du kan skära.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksassistenter från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Tillbehörskit Standmixer 3 delar

Köksassistenter från KitchenAid

Utforska allt inom Köksassistenter från KitchenAid.
Upp till 18% rabatt
Bosch - Bosch Skärskiva för pommes frites

Köksassistenter från Bosch

Utforska allt inom Köksassistenter från Bosch.
Bodum - Bistro k-spade

Köksassistenter från Bodum

Utforska allt inom Köksassistenter från Bodum.
Smeg - Smeg Glasskål 4,8 L

Köksassistenter från Smeg

Se vad Smeg har inom Köksassistenter.
Upp till 24% rabatt
Ariete - Vintage Köksassistent Blå

Köksassistenter från Ariete

Här har vi samlat Köksassistenter från Ariete.
Ankarsrum - Ankarsrum Müslikvarn

Köksassistenter från Ankarsrum

Här har vi samlat Köksassistenter från Ankarsrum.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024