KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 4,8 + 3 L Gul

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Multifunktionell köksmaskin i en slät, rundad design med fällbart drivhuvud som gör den lätt att använda och rengöra. Stålskålen rymmer 4,8 liter och gör det lätt att röra, knåda och vispa med hastigheter i tio steg, medan de extra tillbehören gör köksmaskinen till kökets kulinariska centrum.

- Den högpresterande motorn arbetar med direkt transmission i form av ett kugghjul istället för en kilrem, vilket gör motorn mer tystgående, robust och effektiv. - Tillverkad helt i metall för ökad hållbarhet och stabilitet.

- Det unika planetariska blandningssystemet garanterar att de starka tillbehören blandar ingredienserna snabbt, noggrant och ända upp till skålens kant. - Energieffektivt utnyttjande av motorn ser till att den kan klara de tunga uppgifterna utan att dra onödigt mycket ström.

Till en vanlig deg använder den vanligtvis enbart mellan 60 och 70 watt, så de 300 watt som maskinen kan prestera vid maximal belastning räcker mer än nog för de svåraste uppgifterna. - En enda drivkoppling gör det enkelt att använda mer än 15 olika typer av tillbehör.

- Handgjord teknik med en genomsnittlig livslängd på 30 år. - 5 års garanti.

Standardtillbehör – Blankpolerad blandningsskål på 4,8 liter med ergonomiskt handtag. – Polerad skål på 3 liter för mindre mängder, så att du inte behöver diska den större skålen under matlagningen.

– Stänkskydd av plast. Stänkskyddet hindrar stänk och gör det lätt att tillsätta ingredienser medan köksmaskinen arbetar.

– Ballongvisp med sex trådar för vispning av äggvitor, grädde och dippsås som majonnäs. – Flatblandare för normala/tunga smeter, till exempel kakor, glasyr, småkakssmet, rågbrödsdeg och potatismos.

– Flatblandare med silikonvinge för snabb blandning, så att du slipper stanna motorn för att skrapa ner smeten med en slickepott. För normala/tunga blandningar med exempelvis kaksmet, glasyr, småkakssmet och potatismos.

– Degkrok för att blanda och knåda jäsdegar, till exempel pizza- och pastadeg. KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco.

Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum. .

Köksassistenter från andra varumärken

Smeg - Köksmaskin SMF02 Silver

Köksassistenter från Smeg

Utforska allt inom Köksassistenter från Smeg.
Kenwood - Köksmaskin Kmx760Bl Vit/Blå

Köksassistenter från Kenwood

Se vad Kenwood har inom Köksassistenter.
Emerio - Köksmaskin 4,3 L

Köksassistenter från Emerio

Se vad Emerio har inom Köksassistenter.
Bodum - Bistro råkostjärn till köksmaskin röd

Köksassistenter från Bodum

Utforska allt inom Köksassistenter från Bodum.
Ankarsrum - Ankarsrum Mjölkvarn / Kaffekvarn

Köksassistenter från Ankarsrum

Här har vi samlat Köksassistenter från Ankarsrum.
Ariete - Pane Express 1000 Bakmaskin Metal

Köksassistenter från Ariete

Missa inga bra priser på Köksassistenter från Ariete.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024