KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 4,8 L InkBlue

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 4,8 L InkBlue online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 4,8 L InkBlue i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

Cervera är stolta att presentera denna unika köksmaskin i färgen InkBlue som endast finns hos oss. KitchenAid Artisan 5KSM156RGEIB är inte bara din hjälpreda i köket, den kommer också att bli din bästa vän! Kitchenaid har en lång historia av att tillverka högkvalitativa och högpresterande köksmaskiner och Artisan är inget undantag

Den handgjorda tekniken tillsammans med hållbara material ger KitchenAid Artisan 4,8 liter en genomsnittlig livslängd på hela 30 år! Köksmaskinen är genomgående gjord av metall vilket gör den oslagbart hållbar, stabil och den håller vad den lovar även under tuffare uppdrag Artisan har en tystgående, effektiv och robust motor som hjälper dig med vad du än behöver – röra, knåda eller blanda.

Välj mellan tio olika hastigheter beroende på behov. KitchenAid Artisan 5KSM156RGEIB kommer med följande tillbehör - 4,8 l skål Guldfärgad Skål i rostfritt stål med ergonomiskt handtag.

Tål maskindisk. - Trådvisp med sex trådar Används för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs).

Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfritt aluminiumhuvud. Tål inte maskindisk.

- Flatblandare Används för tyngre blandningar som kakor, glasyr, kakdeg och potatismos. Den är tillverkad i aluminium med anti-stickbeläggning.

Tål maskindisk. - Degkrok Avsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg.

Den är tillverkad i aluminium med anti-stickbeläggning. Tål maskindisk.

KitchenAids första köksmaskin såg dagens ljus redan år 1919. Sedan dess har de fortsatt att utveckla sitt sortiment och med över hundra års erfarenhet och mångdubbelt antal nöjda kunder har företaget blivit marknadsledande.

Artisan är multifunktionell med sin uppfällbara design som gör den enkel att både använda och rengöra. Utöver standardtillbehören som ingår kan du köpa extra tillbehör för en ännu mer mångsidig maskin.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Plafonder

Plafonder från Aneta

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Hay

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Rosendahl

Se alla produkter