KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 4,8 L + Tillbehör Beetroot

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Upptäck KitchenAids nyhet 2022 Beetroot. En härlig mörklila färg som verkligen gör skäl för sitt namn, rödbeta.

Beetroot beskrivs av KitchenAid som en uppseendeväckande, frodig nyans som återspeglar den livlighet som finns att fånga i många av vardagens ögonblick - med en oväntad twist på det välbekanta.Kitchenaid har en lång historia av att tillverka högkvalitativa och högpresterande köksmaskiner och Artisan är inget undantag. Den handgjorda tekniken tillsammans med hållbara material ger KitchenAid Artisan 4,8 liter en genomsnittlig livslängd på hela 30 år! Köksmaskinen är genomgående gjord av metall vilket gör den oslagbart hållbar, stabil och den håller vad den lovar även under tuffare uppdrag

Artisan har en tystgående, effektiv och robust motor som hjälper dig med vad du än behöver – röra, knåda eller blanda. Välj mellan tio olika hastigheter beroende på behov.KitchenAid Artisan kommer med följande tillbehör- 4,8 l tvåtonad skål i borstat rostfritt stål med polerad kant och ergonomiskt handtag.Kan bearbeta upp till 1 kg vetemjöl och 12 äggvitor (medium).

Kan diskas i diskmaskin. - Skål i rostfritt stål på 3 literKompletterar skålen på 4,8 l och kan användas för bearbetning av mindre kvantiteter.

Du behöver inte diska skålarna däremellan. Tillverkad av polerat rostfritt stål.

Kan diskas i diskmaskin. - Silverbelagd degblandare med horisontella knivblad Gör enkelt hemgjord mördeg till bakverk utan ansträngning Få jämn konsistens på degen.

Skär enkelt kallt smör i torra ingredienser till bitar i perfekt storlek utan att smälta. Kan diskas i diskmaskin.

- Silverbelagd flatblandare av metall med silikonvinge För att blanda ännu flera olika typer av deg. Drar in degen bättre och gör skrapning onödig.

Kan diskas i diskmaskin. - Silverbelagd degkrok Avsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg.

Kan diskas i diskmaskin. -Trådvisp med 6 trådar Används för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs).

Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfritt stålhuvud. Kan diskas i diskmaskin.

- Genomskinligt stänkskydd som sitter säkert Förenklar blandning och att ingredienserna inte skvätter. Gör att du kan se allt i skålen.

Gör det möjligt och enkelt att exakt tillsätta de noggrant uppmätta ingredienserna i många olika storlekar. Diska skyddet i varmt diskvatten eller placera det på diskmaskinens övre ställ.

- Sladdvinda Så att sladden hålls ren, säker och inte trasslar till sig. - Slickepott För enkel rengöring av degblandaren.

Kan diskas i diskmaskin. KitchenAids första köksmaskin såg dagens ljus redan år 1919.

Sedan dess har de fortsatt att utveckla sitt sortiment och med över hundra års erfarenhet och mångdubbelt antal nöjda kunder har företaget blivit marknadsledande. Artisan är multifunktionell med sin uppfällbara design som gör den enkel att både använda och rengöra.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksassistenter från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Tillbehörskit Standmixer 3 delar

Köksassistenter från KitchenAid

Utforska allt inom Köksassistenter från KitchenAid.
Upp till 18% rabatt
Bosch - Bosch Skärskiva för pommes frites

Köksassistenter från Bosch

Utforska allt inom Köksassistenter från Bosch.
Bodum - Bistro k-spade

Köksassistenter från Bodum

Utforska allt inom Köksassistenter från Bodum.
Smeg - Smeg Glasskål 4,8 L

Köksassistenter från Smeg

Se vad Smeg har inom Köksassistenter.
Upp till 24% rabatt
Ariete - Vintage Köksassistent Blå

Köksassistenter från Ariete

Här har vi samlat Köksassistenter från Ariete.
Ankarsrum - Ankarsrum Müslikvarn

Köksassistenter från Ankarsrum

Här har vi samlat Köksassistenter från Ankarsrum.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024