KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 4,8 L Ink Blue

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

KitchenAids serie Artisan 175 är en riktig hjälpreda i ditt kök och kommer garanterat bli vän för livet! Den högpresterande motorn är tystgående, robust och effektiv och hjälper dig röra, knåda och blanda med tio olika hastigheter Hela maskinen är uteslutande tillverkad i metall för hållbarhet och stabilitet, en handbyggd teknik ger maskinen en genomsnittlig livslängd på 30 år.

Finns i många olika färger, som passar till varje stil och köksdesign.KitchenAid Artisan 5KSM175 kommer med följande tillbehör – Skål 4,8 l 5K5THSBPSkål i polerat rostfritt stål med ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.– Skål 3 l 5KB3SSKompletterar skålen på 4,8 l och kan användas för bearbetning av mindre kvantiteter.

Du behöver inte diska skålarna däremellan. Tillverkad av polerat rostfritt stål.

Tål maskindisk.– Stänkskydd 5KN1PSDubbelfunktionellt tillbehör i ett stycke som skyddar mot stänk. Med hjälp av tratten kan du enkelt tillsätta ingredienser när köksmaskinen är på.

Tillverkad i transparent plast som gör att du kan se ingredienserna i skålen. Tål inte maskindisk.– Ballongvisp med sex trådar 5K452WWAnvänds för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs).

Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfritt aluminiumhuvud. Tål inte maskindisk.

– Flatblandare 5K452BAnvänds för tyngre blandningar som kakor, glasyr, kakdeg och potatismos. Den är tillverkad i aluminium med anti-stick-beläggning.

Tål maskindisk.– Flatblandare av metall med silikonvinge 5KFE5TAnvänds för normala till tyngre blandningar som tårtor, glasyr, kakdeg och potatismos. Den flexibla kantdesignen garanterar snabbare blandning utan att du behöver stänga av motorn och använda en slickepott.

Belagd metall med sidodel. Tål maskindisk.– Degkrok 5K452DHAvsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg.

Den är tillverkad i aluminium med anti-stick-beläggning. Tål maskindisk.- Varv per minut (hastighet 1 till 10) 58 till 220 varv/min- Höjd med uppfällt huvud 45 cm- Frekvens 50/60 Hz- Motortyp Växelströmsmotor med direktdrivning- Max.

utgående motorkraft (hästkrafter)0,19 hkKitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksassistenter från andra varumärken

Upp till 53% rabatt
Sabor - Sabor Ultimate Köksassistent 6,5L Svart

Köksassistenter från Sabor

Utforska allt inom Köksassistenter från Sabor.
Upp till 40% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Tillbehörskit Standmixer 3 delar

Köksassistenter från KitchenAid

Utforska allt inom Köksassistenter från KitchenAid.
Upp till 18% rabatt
Bosch - Bosch Skärskiva för pommes frites

Köksassistenter från Bosch

Utforska allt inom Köksassistenter från Bosch.
Upp till 24% rabatt
Ariete - Vintage Köksassistent Blå

Köksassistenter från Ariete

Här har vi samlat Köksassistenter från Ariete.
Bodum - Bistro k-spade

Köksassistenter från Bodum

Utforska allt inom Köksassistenter från Bodum.
Smeg - Smeg Glasskål 4,8 L

Köksassistenter från Smeg

Se vad Smeg har inom Köksassistenter.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024