KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 4,8 L Vintage Blå

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 4,8 L Vintage Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 4,8 L Vintage Blå i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

KitchenAids serie Artisan 175 är en riktig hjälpreda i ditt kök och kommer garanterat bli vän för livet! Den högpresterande motorn är tystgående, robust och effektiv och hjälper dig röra, knåda och blanda med tio olika hastigheter Hela maskinen är uteslutande tillverkad i metall för hållbarhet och stabilitet, en handbyggd teknik ger maskinen en genomsnittlig livslängd på 30 år.

Finns i många olika färger, som passar till varje stil och köksdesign.KitchenAid Artisan 5KSM175 kommer med följande tillbehör – Skål 4,8 l 5K5THSBPSkål i polerat rostfritt stål med ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.– Skål 3 l 5KB3SSKompletterar skålen på 4,8 l och kan användas för bearbetning av mindre kvantiteter.

Du behöver inte diska skålarna däremellan. Tillverkad av polerat rostfritt stål.

Tål maskindisk.– Stänkskydd 5KN1PSDubbelfunktionellt tillbehör i ett stycke som skyddar mot stänk. Med hjälp av tratten kan du enkelt tillsätta ingredienser när köksmaskinen är på.

Tillverkad i transparent plast som gör att du kan se ingredienserna i skålen. Tål inte maskindisk.– Ballongvisp med sex trådar 5K452WWAnvänds för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs).

Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfritt aluminiumhuvud. Tål inte maskindisk.

– Flatblandare 5K452BAnvänds för tyngre blandningar som kakor, glasyr, kakdeg och potatismos. Den är tillverkad i aluminium med anti-stick-beläggning.

Tål maskindisk.– Flatblandare av metall med silikonvinge 5KFE5TAnvänds för normala till tyngre blandningar som tårtor, glasyr, kakdeg och potatismos. Den flexibla kantdesignen garanterar snabbare blandning utan att du behöver stänga av motorn och använda en slickepott.

Belagd metall med sidodel. Tål maskindisk.– Degkrok 5K452DHAvsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg.

Den är tillverkad i aluminium med anti-stick-beläggning. Tål maskindisk.- Varv per minut (hastighet 1 till 10) 58 till 220 varv/min- Höjd med uppfällt huvud 45 cm- Frekvens 50/60 Hz- Motortyp Växelströmsmotor med direktdrivning- Max.

utgående motorkraft (hästkrafter)0,19 hkKitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Produkter för hemautomation

Produkter för hemautomation från Google

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Siemens

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Assietter

Assietter från PotteryJo

Se alla produkter