KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM185PS 4,8 L Med Silver

Beställ KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM185PS 4,8 L Med Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM185PS 4,8 L Med Silver inom kategorin Köksassistenter.

Produktinformation

KitchenAid Artisan 5KSM185PS är en multifunktionell köksmaskin i mjuk, rundad design med uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och rengöra. Den rostfria stålskålen på 4,8 liter gör det lätt att röra, knåda och blanda med hastigheter från 1 till 10, medan de extra tillbehören gör köksmaskinen till kökets kulinariska centrum.- Ett stort urval av tillbehör, bland annat en extra skål på 3 liter i rostfritt stål som ger ännu fler möjligheter i köket.- Den högpresterande motorn arbetar med direkt överföring via kugghjul i stället för drivrem, vilket gör motorn tystare, robustare och effektivare.- Tillverkad helt i metall för hållbarhet och stabilitet.- Det unika planetariska rörelsesystemet säkerställer att de kraftfulla mixerbladen blandar ingredienserna snabbt, noggrant och ända upp till skålens kant.- Energieffektiv motoranvändning gör att köksmaskinen kan hantera även tuffa uppgifter utan onödig effektförbrukning.

Vanligtvis använder köksmaskinen endast 60 till 70 watt till en normaldeg, så de 300 watt som den kan prestera vid maximal belastning är mer än tillräckligt även för de tuffaste uppgifterna.- En anslutningspunkt för tillbehör gör det enkelt att använda fler än 15 olika typer av tillbehör.- Handbyggd teknik med en genomsnittlig livslängd på 30 år.- 5 års garanti.KitchenAid Artisan 5KSM185PS kommer med följande tillbehör- Skål i två toner 4,8 lSkål i borstat rostfritt stål med polerad kant och ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.- 3 l skål 5KB3SSKompletterar skålen på 4,8 l och kan användasför bearbetning av mindre kvantiteter.

Du behöver inte diska skålarna däremellan. Tillverkad av polerat rostfritt stål.

Tål maskindisk.- Stänkskydd 5KN1PSDubbelfunktionellt tillbehör i ett stycke som skyddar mot stänk. Med hjälp av tratten kan du enkelt tillsätta ingredienser närköksmaskinen är på.

Tillverkad i transparent plast som gör att du kan se ingredienserna i skålen. Tål inte maskindisk.

- Trådvisp med sex trådar 5KSM5THWWSSAnvänds för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs). Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfrittstålhuvud.

Tål maskindisk.- Flatblandare 5KSM5THFBSSAnvänds för tyngre blandningar som kakor, glasyr, kakdeg och potatismos. Tillverkad i rostfritt stål.

Tål maskindisk.- Degkrok 5KSM5THDHSSAvsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg. Tillverkad i rostfritt stål.

Tål maskindisk.KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bestickset

Bestickset från Georg Jensen

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Fönsterlampor

Fönsterlampor från Oriva

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Thomas

Se alla produkter