KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM60SPXECU 5,6 L Contour Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

KitchenAid Artisan Köksmaskin 5,6 L är inte bara din hjälpreda i köket, den kommer också att bli din bästa vän! KitchenAid Köksmaskin har fått en ny design inifrån och ut och den här köksmaskinen med lyftarm är kraftfull, hållbar och tyst – och har det klassiska KitchenAid-utseendet också.KitchenAid Artisan kommer med följande tillbehör- 5,6 liter skål i borstat rostfritt stål med handtag.- Trådvisp i metall med sex trådar.Används för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs) - Spiralformad degkrok som påminner om handknådning.Avsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg.

- Silverbelagd flatblandare Används för tyngre blandningar som kakor, glasyr, kakdeg och potatismos.- StänkskyddFörhindrar stänk och tack vare den utformade hällpipen kan man enkelt tillsätta ingredienser medans du mixar.Köksassistenten är genomgående gjord av metall vilket gör den oslagbart hållbar, stabil och den håller vad den lovar även under tuffare uppdrag. Artisan har en tystgående, effektiv och robust motor som hjälper dig med vad du än behöver – röra, knåda eller blanda.

Välj mellan tio olika hastigheter beroende på behov. KitchenAid Artisan köksmaskin 5,6 liter finns i flera färger som passar olika inredningsstilar och köksdesign.KitchenAids första köksmaskin såg dagens ljus redan år 1919.

Sedan dess har de fortsatt att utveckla sitt sortiment och med över hundra års erfarenhet och mångdubbelt antal nöjda kunder har företaget blivit marknadsledande. Artisan är multifunktionell med sin uppfällbara design som gör den enkel att både använda och rengöra.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksassistenter från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Tillbehörskit Standmixer 3 delar

Köksassistenter från KitchenAid

Utforska allt inom Köksassistenter från KitchenAid.
Upp till 18% rabatt
Bosch - Bosch Skärskiva för pommes frites

Köksassistenter från Bosch

Utforska allt inom Köksassistenter från Bosch.
Bodum - Bistro k-spade

Köksassistenter från Bodum

Utforska allt inom Köksassistenter från Bodum.
Smeg - Smeg Glasskål 4,8 L

Köksassistenter från Smeg

Se vad Smeg har inom Köksassistenter.
Upp till 24% rabatt
Ariete - Vintage Köksassistent Blå

Köksassistenter från Ariete

Här har vi samlat Köksassistenter från Ariete.
Ankarsrum - Ankarsrum Müslikvarn

Köksassistenter från Ankarsrum

Här har vi samlat Köksassistenter från Ankarsrum.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024