KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 6,9 L Svart

Beställ KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 6,9 L Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 6,9 L Svart inom kategorin Köksassistenter.

Produktinformation

En riktig hjälpreda i ditt kök och en vän för livet. Den högpresterande motorn är tystgående, robust samt effektiv och hjälper dig röra, knåda och blanda stora mängder mat.

Hela maskinen är uteslutande tillverkad i metall för hållbarhet och stabilitet, en handbyggd teknik ger maskinen en genomsnittlig livslängd på 30 år. Ett köp för livet med andra ord! Finns i många olika färger, som passar till varje stil och köksdesign

KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra.

Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.Standardtillbehör- 6,9 liter blankpolerad skål i rostfritt stål med handtag.- Elliptisk visp med 11 byglar för maximal skåltäckning. - Spiralformad degkrog i rostfritt stål, som täcker hela den stora skålen.- Flatblandare i rostfritt stål.- Stänkskydd. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vägglampor

Vägglampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Skeppshult

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Born in Sweden

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Spode

Se alla produkter