KitchenAid - KitchenAid Digital Köksvåg och Sikt upp till 1000 g Vit

Beställ KitchenAid - KitchenAid Digital Köksvåg och Sikt upp till 1000 g Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Digital Köksvåg och Sikt upp till 1000 g Vit inom kategorin Köksassistenter.

Produktinformation

Digitalt uppmätta ingredienser tillåter en högre grad av precision. Vågen kan användas separat på köksbänken och du kan lätt ta bort sikten när den inte behövs.Digital våg - noggrann våg med LED-kontrollpanel ger hög grad av precisionMatartratt - transparent behållare på 500 g med ABS-plastknopp och fingeröglaLöstagbar sikt - i rostfritt stål kan tas bort vid vägning av ingredienser som inte behöver siktas ex chokladRänna - leder ner ingredienserna i skålen, kan vridas för att leda ner ingredienserna i en annan skål utan spillUtformad exklusivt för att fungera med alla modeller av KitchenAid köksmaskiner.

Se gärna också

KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM175 4,8 L Lava -25%

KitchenAids serie Artisan 175 är en riktig hjälpreda i ditt kök och kommer garanterat bli vän för livet! Den högpresterande motorn är tystgående, robust och effektiv och hjälper dig röra, knåda och blanda med tio olika hastigheter. Hela maskinen är uteslutande tillverkad i metall för hållbarhet och stabilitet, en handbyggd teknik ger maskinen en genomsnittlig livslängd på 30 år. Finns i många olika färger, som passar till varje stil och köksdesign.

KitchenAid Artisan 5KSM175 kommer med följande tillbehör:

Skål 4,8 l 5K5THSBP
Skål i polerat rostfritt stål med ergonomiskt handtag. Tål maskindisk.

Skål 3 l 5KB3SS
Kompletterar skålen på 4,8 l och kan användas för bearbetning av mindre kvantiteter. Du behöver inte diska skålarna däremellan. Tillverkad av polerat rostfritt stål. Tål maskindisk.

Stänkskydd 5KN1PS
Dubbelfunktionellt tillbehör i ett stycke som skyddar mot stänk. Med hjälp av tratten kan du enkelt tillsätta ingredienser när köksmaskinen är på. Tillverkad i transparent plast som gör att du kan se ingredienserna i skålen. Tål inte maskindisk.

Ballongvisp med sex trådar 5K452WW
Används för att vispa in luft i ägg, äggvitor, vispgrädde och dippsåser (till exempel majonnäs). Tillverkad av rostfri ståltråd och med rostfritt aluminiumhuvud. Tål inte maskindisk.

Flatblandare 5K452B
Används för tyngre blandningar som kakor, glasyr, kakdeg och potatismos. Den är tillverkad i aluminium med anti-stick-beläggning. Tål maskindisk.

Flatblandare av metall med silikonvinge 5KFE5T
Används för normala till tyngre blandningar som tårtor, glasyr, kakdeg och potatismos. Den flexibla kantdesignen garanterar snabbare blandning utan att du behöver stänga av motorn och använda en slickepott. Belagd metall med sidodel. Tål maskindisk.

Degkrok 5K452DH
Avsedd för att blanda och knåda jäsdeg, till exempel bröd, pizzadeg och pastadeg. Den är tillverkad i aluminium med anti-stick-beläggning. Tål maskindisk.

- Varv per minut (hastighet 1 till 10) 58 till 220 varv/min
- Höjd med uppfällt huvud 45 cm
- Frekvens 50/60 Hz
- Motortyp: Växelströmsmotor med direktdrivning
- Max. utgående motorkraft (hästkrafter)0,19 hk

KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Kitchenaid

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Modern House

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Gustavsberg

Se alla produkter