KitchenAid - KitchenAid Frukt- och Grönsakshyvel

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

KitchenAid grönsaksarksskivare kan göra vackra och nyttiga ark från mängder av frukter och grönsaker. Du kan lätt lägg till mer grönsaker till din meny varje dag men även enkelt utesluta och ersätta glutenprodukter med hjälp av grönsaksskivaren.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksassistenter från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
KitchenAid - KitchenAid Tillbehörskit Standmixer 3 delar

Köksassistenter från KitchenAid

Utforska allt inom Köksassistenter från KitchenAid.
Upp till 18% rabatt
Bosch - Bosch Skärskiva för pommes frites

Köksassistenter från Bosch

Utforska allt inom Köksassistenter från Bosch.
Bodum - Bistro k-spade

Köksassistenter från Bodum

Utforska allt inom Köksassistenter från Bodum.
Smeg - Smeg Glasskål 4,8 L

Köksassistenter från Smeg

Se vad Smeg har inom Köksassistenter.
Upp till 24% rabatt
Ariete - Vintage Köksassistent Blå

Köksassistenter från Ariete

Här har vi samlat Köksassistenter från Ariete.
Ankarsrum - Ankarsrum Müslikvarn

Köksassistenter från Ankarsrum

Här har vi samlat Köksassistenter från Ankarsrum.

Se gärna också

KitchenAid - KitchenAid Artisan COTY Köksmaskin 5KSM195PSxHI 4,7 L Hibiskus

KitchenAid Artisan COTY Köksmaskin 5KSM195PSxHI 4,7 L i 2023 års härliga färg Hibiskus med en matt finish.

2023 års edition av din hjälpreda i köket, Artisan 4,7 L en multitaskande stativblandare med tilthuvud och iskrossande K400 mixer. Mångsidig och lätt att använda, med 10 hastigheter - kraftfull nog för nästan alla uppgifter. Hjälper dig med allt från att röra samman våta och torra ingredienser, till knåda bröddeg eller vispa grädde men även deg till färsk pasta, den perfekta hambugerssmeten, vego nudlar, glass och mer – alltid med bra blandningsresultat. KitchenAid Artisan COTY är robust, stabil och byggd för att hålla. Gjord i en hel metallkonstruktion med 5 års garanti.

- Enkel multifunktionsfäste
- Varv per minut (hastighet 1 till 10) 58 till 220 varv/min
- Frekvens 50/60 Hz
- Motortyp: Växelströmsmotor med direktdrivning
- Max. utgående motorkraft (hästkrafter)0,19 hk

KitchenAid Artisan COTY Köksmaskin 5KSM195PSxHI kommer med följande tillbehör:

- 4,7 L tvåfärgad skål, i borstat rostfritt stål med polerad kant och ergonomiskt handtag. Kan bearbeta upp till 1 kg universalmjöl. Kan diskas i diskmaskin.

- 3 L skål, i rostfritt stål som kompletterar skålen på 4,8 L. Perfekt att använda till bearbetning av mindre kvantiteter. Inget behov av att diska skålarna emellan. Är tillverkad av polerat rostfritt stål. Kan diskas i diskmaskin.

- Flatblandare, med horisontella blad som gör handgjord kvalitetsdeg med mindre ansträngning.För att uppnå perfekt degstruktur. Hjälper dig att enkelt bryta ner kallt smör i idealiska bitar, utan att smälta, ner i torra ingredienser. Kan diskas i diskmaskin.

- Flatblandare, av metall med silikonvinge. För att blanda ännu fler olika sorters deg; glasyr, kakdeg och potatismos. Flatblandaren drar in degen bättre och den flexibla kantdesignen garanterar snabbare blandning utan att du behöver stänga av motorn och använda en slickepott. Kan diskas i diskmaskin

- Skrapa, För enkel rengöring av bakelsevispen. Kan diskas i diskmaskin.

- Degkrok, Används för att blanda och knåda jästdegar, såsom bröd, pizzadeg och pastadeg.Kan diskas i diskmaskin.

- Ballongvisp, 6-trådsvisp som används för att vispa in luft i ägg, äggvita, vispning grädde och dips (som majonnäs). Visphuvudet är tillverkat i aluminium med rostfria ståltrådar. Tål INTE diskmaskin, diskas för hand.

- Stänkskydd, Genomskinligt med säker passform som ger full sikt i skålen. Med hjälp av tratten är det möjligt att precist och enkelt tillsätta ingredienser när köksmaskinen är på. Tvätta stänkskyddet i varmt tvålvatten eller placera den i det översta stället i din diskmaskin.

- Sladdlinda, håller ordning på sladden på ett säkert och organiserat sätt. Sladdlängd 92 cm

KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024