KitchenAid - KitchenAid Heavy Duty Köksmaskin 4,8 L Vit

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Heavy Duty Köksmaskin 4,8 L Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Heavy Duty Köksmaskin 4,8 L Vit i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

Heavy Duty köksmaskin från Kitchen Aid är idealisk för de tunga uppgifterna och enkel att använda och rengöra. Professionell design och prestanda med lyftarm till skål.

Heavy Duty är tillverkad helt i metall för långvarig användning. Den är stabil, tystgående och slitstark.

Oerhört robust och effektiv ger den en snabb och grundlig blandning av råvarorna. En pålitlig hjälpreda i köket som du har glädje av i många år framöver.Standardtillbehör som ingår4,8 liter skål med handtag av rostfritt stål.Ballongvisp med 8 byglar tillverkad i rostfritt stål och aluminiumfäste.Degkrog tillverkad av aluminium och belagd med non-stick nylon.Flatblandare tillverkad av aluminium och belagd med non-stick nylon.Stänkskydd för att undgå stänk.

Tål ej maskindisk.Skållock i plast.KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
För hemmet

För hemmet från Hinza

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nexa

Se alla produkter
Skalare

Skalare från Oxo

Se alla produkter
Torktumlare

Torktumlare från Bosch

Se alla produkter