KitchenAid - KitchenAid Köttkvarn i Metall

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Köttkvarn i Metall online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Köttkvarn i Metall i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

En klassisk köttkvarn från KitchenAid som hjälper dig att smidigt hacka, riva och mala alla typer av ingredienser, inte bara kött. Du får precis den struktur du vill ha, välj mellan de tre medföljande malningsplattorna i rostfritt stål.

Maler du kött ska det vara mycket kallt för bästa resultat, det kan till och med vara delvis fryst. Du stoppar även enkelt korv med hjälp av de medföljande korvhornen i två olika storlekar.

Se gärna också

KitchenAid - KitchenAid Artisan COTY Köksmaskin 5KSM195PSxHI 4,7 L Hibiskus

KitchenAid Artisan COTY Köksmaskin 5KSM195PSxHI 4,7 L i 2023 års härliga färg Hibiskus med en matt finish.

2023 års edition av din hjälpreda i köket, Artisan 4,7 L en multitaskande stativblandare med tilthuvud och iskrossande K400 mixer. Mångsidig och lätt att använda, med 10 hastigheter - kraftfull nog för nästan alla uppgifter. Hjälper dig med allt från att röra samman våta och torra ingredienser, till knåda bröddeg eller vispa grädde men även deg till färsk pasta, den perfekta hambugerssmeten, vego nudlar, glass och mer – alltid med bra blandningsresultat. KitchenAid Artisan COTY är robust, stabil och byggd för att hålla. Gjord i en hel metallkonstruktion med 5 års garanti.

- Enkel multifunktionsfäste
- Varv per minut (hastighet 1 till 10) 58 till 220 varv/min
- Frekvens 50/60 Hz
- Motortyp: Växelströmsmotor med direktdrivning
- Max. utgående motorkraft (hästkrafter)0,19 hk

KitchenAid Artisan COTY Köksmaskin 5KSM195PSxHI kommer med följande tillbehör:

- 4,7 L tvåfärgad skål, i borstat rostfritt stål med polerad kant och ergonomiskt handtag. Kan bearbeta upp till 1 kg universalmjöl. Kan diskas i diskmaskin.

- 3 L skål, i rostfritt stål som kompletterar skålen på 4,8 L. Perfekt att använda till bearbetning av mindre kvantiteter. Inget behov av att diska skålarna emellan. Är tillverkad av polerat rostfritt stål. Kan diskas i diskmaskin.

- Flatblandare, med horisontella blad som gör handgjord kvalitetsdeg med mindre ansträngning.För att uppnå perfekt degstruktur. Hjälper dig att enkelt bryta ner kallt smör i idealiska bitar, utan att smälta, ner i torra ingredienser. Kan diskas i diskmaskin.

- Flatblandare, av metall med silikonvinge. För att blanda ännu fler olika sorters deg; glasyr, kakdeg och potatismos. Flatblandaren drar in degen bättre och den flexibla kantdesignen garanterar snabbare blandning utan att du behöver stänga av motorn och använda en slickepott. Kan diskas i diskmaskin

- Skrapa, För enkel rengöring av bakelsevispen. Kan diskas i diskmaskin.

- Degkrok, Används för att blanda och knåda jästdegar, såsom bröd, pizzadeg och pastadeg.Kan diskas i diskmaskin.

- Ballongvisp, 6-trådsvisp som används för att vispa in luft i ägg, äggvita, vispning grädde och dips (som majonnäs). Visphuvudet är tillverkat i aluminium med rostfria ståltrådar. Tål INTE diskmaskin, diskas för hand.

- Stänkskydd, Genomskinligt med säker passform som ger full sikt i skålen. Med hjälp av tratten är det möjligt att precist och enkelt tillsätta ingredienser när köksmaskinen är på. Tvätta stänkskyddet i varmt tvålvatten eller placera den i det översta stället i din diskmaskin.

- Sladdlinda, håller ordning på sladden på ett säkert och organiserat sätt. Sladdlängd 92 cm

KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kyl  frys side-by-side

Kyl frys side-by-side från Samsung

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Multiroom-högtalare

Multiroom-högtalare från Harman Kardon

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Vintage

Se alla produkter