KitchenAid - KitchenAid Professional Köksmaskin 6,9 L Silver

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Professional Köksmaskin 6,9 L Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Professional Köksmaskin 6,9 L Silver i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

KitchenAid Professional köksmaskin är en favorit hos många proffs. Den här köksmaskinen erbjuder något utöver det vanliga och har därför en given plats i många restaurangkök.

KitchenAid Professional köksmaskin tar sig an det mesta. Med hjälp av lyftarmen går även de tyngre uppgifterna lätt att klara av utan problem.

Det lyftarmskonstruktionen gör är att den underlättar för de rörliga delarna så att de inte ska utsättas över onödig belastning. Motorkraften koncentreras då i stället till skålen.

Materialen är slitstarka och anpassade för att användas under en lång tid. Köksmaskinen är stabil, tyst och tålig.

Tack vare det uppfällbara huvudet är den lätt att använda och rengöra. Smidigare än så här blir det knappast.

Standardtillbehör som ingår – 6,9-litersskål i blankpolerat rostfritt stål med handtag i professionell stil. – Elliptisk visp med 11 trådar för maximal täckning av skålen.

– Spiralformad degkrok i rostfritt stål som täcker hela den stora skålen. – Flatblandare i rostfritt stål.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ugnsformar

Ugnsformar från Vintage

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Muurla

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Riedel

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Iittala

Se alla produkter