KitchenAid - KitchenAid Slow Juicer till köksmaskin

Jämför produkt KitchenAid - KitchenAid Slow Juicer till köksmaskin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KitchenAid - KitchenAid Slow Juicer till köksmaskin i kategorin Köksassistenter här hos oss.

Produktinformation

Med detta tillbehör förvandlar du din köksmaskin till en Slow Juicer. Lägg i frukter och grönsaker och få en härlig och nyttig juice.

Se gärna också

KitchenAid - KitchenAid Artisan Köksmaskin 5KSM180LEELB 4,7 L Design Edition 2022 Blossom -10%

KitchenAid har fått en ny medlem i familjen och introducerar härmed skönheten Blossom. Med sin milda timjansgröna färg och skål i skimrande koppar blir KitchenAid Artisan Blossom 4,7 liter både ett utmärkt hjälpmedel i köket och en vacker inredningsdetalj. Som KithenAid själva uttrycker det, designserien suddar ut gränsen mellan hushållsapparater och konst genom sina unika färger, finisher och material. Den fina timjangröna färgen är inspirerad av de aromatiska örter och ätbara blommor trendiga inom matlagning och bakning.

Kitchenaid har en lång historia av att tillverka högkvalitativa och högpresterande köksmaskiner och Artisan är inget undantag. Den handgjorda tekniken tillsammans med hållbara material ger KitchenAid Artisan Blossom 4,7 liter en genomsnittlig livslängd på hela 30 år! Köksmaskinen är genomgående gjord av metall vilket gör den oslagbart hållbar, stabil och den håller vad den lovar även under tuffare uppdrag. Det fällbara drivhuvudet är lätt att manövrera. Artisan har en tystgående, effektiv och robust motor som hjälper dig med vad du än behöver – röra, knåda eller blanda. Välj mellan tio olika hastigheter beroende på behov.

Den tillhörande skålen är ett rent konstverk i sig. Med hamrad koppar och handtag som påminner om de på en kastrull är den en fröjd för ögat och en glädje att ha i sitt kök. Eftersom koppar är en organisk yta mörknar den med tiden och får utseendet som vi kallar "patina", vilket innebär ett unikt åldrat utseende. Polera regelbundet om du inte önskar detta utseende utan hellre vill hålla den plank och glänsande.
Skålen rymmer 4,7 liter
Tänk på att inte köra den i diskmaskin eftersom den då kan bli missfärgad.

Övriga standardtillbehör som ingår är:

Ballongvisp med sex trådar
5KSM5THWWSS
Denna visp ger dig vispgrädde, marängsmet, dippsåser etc.
Tillverkad i rostfritt stål (trådar och huvud).
Kan diskas i diskmaskin.

Flatblandare
5KSM5THFBSS
Denna blandare används för tyngre blandningar som kakor,glasyr, kakdeg och potatismos.
Tillverkad i rostfritt stål.
Kan diskas i diskmaskin

Degkrok
5KSM5THDHSS
När det ska blandas och knådas jäsdeg är denna degkrok ypperlig. Perfekt även till pizzadeg och pastadeg.
Tillverkad i rostfritt stål.
Kan diskas i diskmaskin.

Degblandare och slickepott
5KSMPB5SS
Med degblandaren fördelar du smidigt smör. Den är utformad för att fungera smidigt i skålen och delar smöret i små bitar för jämn konsistens. Används även till att blanda köttfärs och mosa frukt ochgrönsaker.
Slickepotten används till att få bort smet och deg från själva degblandaren, så inget går till spillo.
Kan diskas i diskmaskin.

KitchenAids första köksmaskin såg dagens ljus redan år 1919. Sedan dess har de fortsatt att utveckla sitt sortiment och med över hundra års erfarenhet och mångdubbelt antal nöjda kunder har företaget blivit marknadsledande. Artisan är multifunktionell med sin uppfällbara design som gör den enkel att både använda och rengöra. Utöver standardtillbehören som ingår kan du köpa extra tillbehör för en ännu mer mångsidig maskin.

- Spänning 220–240 V
- Motortyp AC (växelström)
- Max. utgående motorkraft (hästkrafter) 0,19 hk
- Frekvens 50/60 Hz
- Varv per minut (hastighet 1 till 10) 58 till 220 varv/min
- Sladdlängd (svart) 120 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Wilfa

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från House Doctor

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Kosta Boda

Se alla produkter