KitchenAid - KitchenAid Tillbehör Grönsaksskärare

Beställ KitchenAid - KitchenAid Tillbehör Grönsaksskärare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Tillbehör Grönsaksskärare inom kategorin Köksassistenter.

Produktinformation

Tillbehör grönsaksskärare till Artisan KitchenAid köksmaskin. Grönsaksskäraren förenklar din matlagning genom att snabbt skiva eller riva grönsaker, ost, potatis osv.

Mataren hjälper dig att hålla fingrarna säkra och fungerar bäst med en bit i taget. Prep skivnings-/strimlingstillbehör 5KSMVSA innehåller- Skivningsblad (3 mm) Perfekt för att skiva grönsaker som gurka, morot, selleri och zucchini.

Rostfritt stål. Tål diskmaskin.

- Mellangrovt strimlingsblad (4 mm) Perfekt för fastare grönsaker som exempelvis morötter till en finare konsistens. Rostfritt stål.

Tål diskmaskin. - Grovt strimlingsblad (6 mm) Perfekt för att riva kål till en coleslaw eller potatis till rårakor.

Rostfritt stål. Tål diskmaskin.

- 2-i-1 matare Öppningen på den stora mataren är ca 6 cm i diameter och den mindre är ca 3,5 cm i diameter. - Skivnings-/strimlingsdel I plast med drivaxel av metall.

Handdiskas. - Förvaringsväska Förvarar hela tillbehöret snyggt och prydligt.Grönsaksskäraren går även att komplettera med ett extra set som innehåller en fin rivtrumma, en rivtrumma för puré och en trumma för strimling (Julienne). .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kyl  frys-kombi

Kyl frys-kombi från Cylinda

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Iittala

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Belid

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Gefle

Se alla produkter