KitchenAid - KitchenAid Tillbehör till köksmaskin (5KSMFGA + 5KSMFVSP)

Beställ KitchenAid - KitchenAid Tillbehör till köksmaskin (5KSMFGA + 5KSMFVSP) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Tillbehör till köksmaskin (5KSMFGA + 5KSMFVSP) inom kategorin Köksassistenter.

Produktinformation

Ett set med tillbehör till Kitchenaid köksmaskiner innehållande köttkvarn och passertillbehör för frukt och grönsaker – förvandlar ingredienserna till sunda och friska rätter.Standardtillbehör som ingår- Kniv i rostfritt stål för tillagning av mjuka och hårda ingredienser.- Fin (4,5 mm) malningsskiva. Använd den fina malningsskivan för att mala tillagat kött till pålägg, hårda ostar (som parmesanost) och ströbröd.- Grov (6 mm) malningsskiva.

Använd den grova malningsskivan för att mala rått kött till hamburgare och chili, eller grönsaker till salsa och såser.- Matare. Använd mataren till att trycka in alla typer av mat i matningsröret mot kniven och skivorna.

Tål maskindisk.- Löstagbar bricka. Enkel att rengöra.

Tål maskindisk.- Bricka för passerdelen och genomskinligt stänkskydd.Passar till köttkvarnen 5KSMFGA för att tillaga/puréa mjuka frukter och kokta grönsaker tillexempelvis sylt, puréer, äppelmos, fruktmos och barnmat. Du behöver inte skala eller urkärna frukterna innan du kör dem i den trattformade behållaren.

Tål maskindisk.- Stor malningsskruv. Tål maskindisk.- Passerstrut.

Fungerar som en filtersil som sorterar bort kärnor med mera. Tål maskindisk. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Konstsmide

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nexa

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Tramontina

Se alla produkter
TV-apparater

TV-apparater från Panasonic

Se alla produkter