Produktinformation

Kö;ksflä;kt POPULAR SF260C Cylinda Cylinda POPULAR SF260Cä;r den klassiska och moderna spisflä;ktenfö;r underbyggnad. Denna 60 cm breda kö;ksflä;kt ä;r designad fö;r att passa perfekt under dina kö;ksskå;p och ger en frä;sch kä;nsla till ditt kö;k.

Med sin stilrena design och LED-belysning kommer den inte bara att rena luften utan ä;ven lysa upp din matlagning. Enkel att hå;lla renMed Cylinda POPULARSF260C behö;ver du inte lä;ngre oroa dig fö;r att flä;kten blir smutsig och trå;kig att rengö;ra.

Modellen har noggrant valda material och ä;r utrustad med Easy Clean-teknologi, vilket gö;r att du enkelt kan ta isä;r och diska alla delar fö;r att bli av med fett och damm.Alltså; inte bara torka av utan plocka isä;r allt och diska av ordentligt. Effektiv luftreningNä;r det kommer till luftrening gö;r Cylinda POPULARSF260C ingen kompromiss.

Med en imponerande luftmä;ngd på; 344 m³/tim kan den snabbt avlä;gsna matos och å;nga frå;n ditt kö;k, så; att du kan njuta av en frä;sch och ren miljö; nä;r du lagar din favoritmat. Praktiska funktionerDenna kö;ksflä;kt erbjuder tre olika hastighetsinstä;llningar så; att du kan anpassa den efter din matlagning.

Den ä;r utrustad med LED-belysning fö;r att sä;kerstä;lla optimal sikt ö;ver hä;llen. Dessutom kan den anvä;ndas med kolfilter och har en kanalanslutning på; 125 mm.

Enkel installationSkruvar fö;r montage under kö;ksskå;p medfö;ljer. Vä;ggfä;ste bestä;lls separat. .

Köksfläktar spiskåpor från andra varumärken

Bosch DFL064A52

Köksfläktar spiskåpor från Bosch

Utforska allt inom Köksfläktar spiskåpor från Bosch.
Elvita CSF1500V

Köksfläktar spiskåpor från Elvita

Utforska allt inom Köksfläktar spiskåpor från Elvita.
Cylinda POPULAR FK260C

Köksfläktar spiskåpor från Cylinda

Visa produkter inom Köksfläktar spiskåpor från Cylinda.
Franke Spiskåpa Classic 1221A-10 60

Köksfläktar spiskåpor från Franke

Här har vi samlat Köksfläktar spiskåpor från Franke.
Thermex Vertical Auto.540.21.1002.2

Köksfläktar spiskåpor från Thermex

Missa inga bra priser på Köksfläktar spiskåpor från Thermex.
Smeg Helintegrerad Köksfläkt KDH12WLD (svart)

Köksfläktar spiskåpor från Smeg

Här har vi samlat Köksfläktar spiskåpor från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024