Produktinformation

Flä;kt CSF3600X Elvita Den vä;ggmonterade kö;ksflä;kten CSF3600X frå;n Elvita ä;r effektiv, men har lå;g bullernivå;. Den klassiska utformningen passar i alla hem.

Den har 3flä;kthastigheter och inbyggda LED-lampor, vilket gö;r matlagningen enkel. Effektiv prestanda med olika flä;kthastigheterPå; kö;ksflä;kten kan du vä;lja en flä;kthastighet som passar dina behov.

Det ä;r en perfekt hjä;lp i kö;ket som hå;ller matlagningsmiljö;n frä;sch och fri frå;n fett. Kolfilter finns som tillvalKö;ksflä;kten kan installeras med en befintlig utsugskanal, men kan också; kopplas till ett kolfilter (art nr 118194).

Kolfiltret avlä;gsnar eventuella fö;roreningar och lukter frå;n luften nä;r den å;tercirkuleras i kö;ket. Bå;da installationsalternativen ger dig en flä;ktkå;pa med utmä;rkt prestanda.

Lå;genergilamporDe inbyggda LED-lamporna ger effektiv belysning med en brå;kdel av energifö;rbrukningen hos vanliga glö;dlampor och livslä;ngden ä;r betydligt lä;ngre. Lä;ttrengjort filterDet borttagbara fettfiltret av aluminium ä;r enkelt att rengö;ra.

Handdiska filtret eller kö;r det bara i diskmaskinen. Med mycket lite underhå;ll ö;verträ;ffar kö;ksflä;kten alltid fö;rvä;ntningarna.

Njut av problemfri matlagning utan os. Manual » .

Köksfläktar spiskåpor från andra varumärken

Bosch DFL064A52

Köksfläktar spiskåpor från Bosch

Utforska allt inom Köksfläktar spiskåpor från Bosch.
Elvita CSF1500V

Köksfläktar spiskåpor från Elvita

Utforska allt inom Köksfläktar spiskåpor från Elvita.
Cylinda POPULAR FK260C

Köksfläktar spiskåpor från Cylinda

Visa produkter inom Köksfläktar spiskåpor från Cylinda.
Franke Spiskåpa Classic 1221A-10 60

Köksfläktar spiskåpor från Franke

Här har vi samlat Köksfläktar spiskåpor från Franke.
Thermex Vertical Auto.540.21.1002.2

Köksfläktar spiskåpor från Thermex

Missa inga bra priser på Köksfläktar spiskåpor från Thermex.
Smeg Helintegrerad Köksfläkt KDH12WLD (svart)

Köksfläktar spiskåpor från Smeg

Här har vi samlat Köksfläktar spiskåpor från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024