Afroart - Eco Handduk 50x70 cm Eco Thinstripe Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Handvävd handduk i fint material från Afroart. Den här fina och mjuka handduken kommer komma till stor användning, oavsett var den hänger.

Den är tillverkad av 100% ekologisk bomull och finns i fler färger att välja mellan. Serien Eco från Afroart består av textilier gjorda av bomull som är ekologist odlad och handvävs i området Kutch i Indien.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Happy Sink - Happy Disktrasa Swedish 3-pack Grön

Happy Disktrasa Swedish 3-pack från Happy Sinks är ett set med 3 högabsorberande disktrasor i snygg färg. Välj mellan Grå, Svart eller Grön.

Dessa svenska disktrasor är mycket absorberande och kan absorbera upp till hela 16 gånger sin vikt i vätska - perfekta att torka upp spill, rengöra köksbänkar och ta itu med tuffa städuppgifter.
Disktrasan kommer i ett behändigt 3-pack och kan rengöras och återanvändas om och om igen. Du rengör den enkelt genom att köra den på översta hyllan i diskmaskinen eller 3 minuter i mikrovågsugn. Du kan även streilisera den i kokande vatten eller helt enkelt i tvättmaskin och torktumlare.
Dessa svenska disktrasor är mångsidiga och miljövänliga, utformade för att revolutionera din köksrengöringsrutin - alltså göra den både mer effektiv och trevlig!

- Fri från plast, 100% biologiskt nedbrytbar
- Absorberar upp till 16 gånger sin vikt
- Lufttorkar snabbt
- Klarar blekning
- Maskintvättbar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024