Kochblume - Flaskborste 36 cm

Jämför produkt Kochblume - Flaskborste 36 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kochblume - Flaskborste 36 cm i kategorin Kökshanddukar och disktrasor här hos oss.

Produktinformation

Flaskborste i silikon med en längd på 36 cm från det tyska köksföretaget Kochblume.Rengör enkelt dina återanvändbara vattenflaskor, eller varför inte din mixer, med denna långa flaskborste. Borsten är speciellt designad för att enkelt kunna ta sig in i trånga utrymmen där bakterier lätt samlas och det smala ergonomiska handtaget gör borsten enkel att manövrera under rengöringsprocessen.

Handtaget har även en inbyggd ögla för upphängning för praktisk förvaring när borsten inte används. Borsten är helt tillverkad i BPA-fri silikon som är ett av de mest idealiska materialen för köksverktyg på grund av sin hållbarhet och kompatibilitet med andra material för enkel användning utan slitage.Tyska Kochblume startades år 2010 med en klar vision om att revolutionera det moderna köket, och det har de sannerligen lyckats med! Med sina BPA-fria köksverktyg i silikon har de satt en ny standard inom matlagningsvärlden för både hållbarhet och ergonomi – allt för att göra det så enkelt som möjligt att få ett perfekt resultat i köket varje gång.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termoskoppar

Termoskoppar från Bodum

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Arabia

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Cooee

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Fiskars

Se alla produkter