Ekelund - Tomten Kökshandduk 40x60 cm

Beställ Ekelund - Tomten Kökshandduk 40x60 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Tomten Kökshandduk 40x60 cm inom kategorin Kökshanddukar.

Produktinformation

Veronica Seipel Vejsholt har formgivit Kökshandduken Tomten för Ekelunds Linneväveri.En klassisk kökshandduk tillverkad i ekologisk bomull i en vackert dov ljusblå färg med ett motiv av en liten tomet i ett träd tillsammans med några domherrar mot ett snöigt vinterlandskap.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Svanefors - Amie Kökshandduk 50x70 cm Vit/Röd

Kökshandduk i tunt halvlinne som har ett broderat motiv och mäter 50x70 cm från Svanefors Amie-serie.

Torka enkelt av dina nydiskade tallrikar och glas med denna högkvalitativa kökshandduk från Svanefors. Svanefors Amie-kökshandduk är tillverkad i tunt halvlinne som är perfekt för köksanvändning tack vare sin höga absorberingsförmåga och luddfria kvalité, och handduken har en vackert minimalistisk design med ett broderat naturinspirerat motiv. Kökshandduken mäter 50x70 cm och är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certifierad vilket betyder att den är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för miljö och hälsa. Kökshandduken kan tvättas i tvättmaskin.

Svenska Svanefors började smått med ett par vävstolar och en dröm om att skapa högkvalitativa gardiner i Torestorp i Västra Götaland år 1956. På 90-talet förvandlades företaget från ett simpelt textilföretag till en grossistverksamhet där egendesignade mönster i moderna färgskalor tog täten, och det tog inte lång tid innan Svanefors blev en massiv succé i det svenska folkhemmet. Idag har Svanefors ett brett sortiment med stilrena textilprodukter som utmärker sig med karaktärsstarka mönster som skiljer dem både från mängden och från varandra, med ett gemensamt band som binder de samman – svensk design. Naturlighet och enkelhet är Svanefors ledord, och dessa har tillsammans lett dem till att bli ett av Sveriges mest uppskattade textilföretag, och så har de jobbat ända sedan starten år 1956.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kökshanddukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Vintage

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Vintage

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter