Sidan innehåller annonslänkar

Kenwood KVC65.001WH

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kö;ksmaskin Titanium Chef Baker KVC65.001WH Kenwood Hö;g prestandaKö;ksmaskinen Kenwood Titanium Chef Baker erbjuder den bä;sta prestandan och har en rad nya funktioner fö;r att passabakkonnä;ssö;ren. Den på;litliga prestandan ä;r kombinerad med en ny ikonisk design som du kommer att vara stolt ö;ver.

Integrerad vå;gMed den integrerade vå;gen, EasyWeigh, kan du vä;ga dina ingredienser direkt i skå;len. Det skall vara enkelt att få; ett precist resultat.

Elektroniskt hastighetsreglageMaskinen har ä;ven soft-start hastighetskontroll som sä;kerstä;ller en bakupplevelse med minde stö;k och kladd. Anvä;nd det elektroniska hastighetsreglaget fö;r att lå;ngsamt bygga upp hastighet fö;r nä;r och hur du behö;ver det.

Fö;r fantastiska resultat. BakverktygKenwoods signaturverktyg K-Beater kommer tillsammans med ytterligare två; bakverktyg i aluminium – ett degverktyg och en visp.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksmaskiner från andra varumärken

Bosch MUMS2TW00

Köksmaskiner från Bosch

Visa produkter inom Köksmaskiner från Bosch.
Kenwood KVL4100S

Köksmaskiner från Kenwood

Här har vi samlat Köksmaskiner från Kenwood.
Ankarsrum Original 6230JS

Köksmaskiner från Ankarsrum

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Ankarsrum.
Smeg SMF03PKEU KÖKSASSISTENT ROSA

Köksmaskiner från Smeg

Visa produkter inom Köksmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024