Sidan innehåller annonslänkar

Kenwood KVL4100S

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Må;ngsidig med hö;g prestandaKö;ksmaskinen KVL4100S frå;n Kenwood ä;r en på;litlig och robust maskin. En så;dan som Kenwood ä;r kä;nda fö;r att producera.

I kombination med alla valbara tillbehö;r få;r du frihet och flexibilitet i din matlagning.Kenwoods maskiner ä;r gjorda fö;r att hå;lla lä;nge. Orkar med det hå;rda arbetetMaskinen har en solid metallkonstruktion och en stark motor på; 1200 W.

Det gö;r att den orkar knå;da tung deg och blanda komplexa ingredienser snabbt.Den steglö;sa hastigheten styr du enkelt med den elektroniska hastighetskontrollen med indikator. Hä;rmed kan du stä;lla in precis den hastighet du behö;ver fö;r bä;sta resultat.Maskinen har ä;ven pulsfunktion som ger digkontinuerlig hö;gre hastighet tills du slä;pper knappen.

Baka till hela slä;ktenDen rejä;la skå;len rymmer hela 6,7 liter, vilket gö;r att du kan tillreda och jä;sa stora degar dä;ri.Till din hjä;lp har du proffsiga och hå;llbara verktyg som K-spade, degkrok och ballongvisp i aluminium. K-spaden hjä;lper dig att gö;ra smaskiga kakor, vispen vispar fluffig grä;dde och degkroken knå;dar deg som proffsen.Skå;len har stä;nkskydd fö;r att du ska slippa att det skvä;tter ö;ver.

Lå;ghastighetsuttagMed hjä;lp av maskinens lå;ghastighetsuttag kan du anvä;nda Kenwoods tillbehö;r som t ex pastarullar och -skä;rare, kö;ttkvarn, fruktpress, rå;kostapparat och -kvarn. Dessa kö;per du till efter behov. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksmaskiner från andra varumärken

Bosch MUMS2TW00

Köksmaskiner från Bosch

Visa produkter inom Köksmaskiner från Bosch.
Kenwood KVL4100S

Köksmaskiner från Kenwood

Här har vi samlat Köksmaskiner från Kenwood.
Ankarsrum Original 6230JS

Köksmaskiner från Ankarsrum

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Ankarsrum.
Smeg SMF03PKEU KÖKSASSISTENT ROSA

Köksmaskiner från Smeg

Visa produkter inom Köksmaskiner från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024