Sidan innehåller annonslänkar

Cole & Mason - Cole Mezzaluna

Jämför produkt Cole & Mason - Cole Mezzaluna online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cole & Mason - Cole Mezzaluna i kategorin Köksredskap Övrigt här hos oss.

Produktinformation

Med Cole örtvagga och skärare hackar du färska kryddor på ett kick. Örthackan är tillverkad av rostfritt stål och fälls ihop då den inte används.

Se gärna också

Gefu - Spisskrapa Polito

Spisskrapa i rostfritt stål för keramiska spishällar från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.

Rengör din keramiska spis med lätthet med denna spisskrapa från Gefu. Skrapans blad är optimalt vinklade för att enkelt kunna ta bort den mest envisa inbrända maten och är speciellt framtaget så att det inte repar spishällens känsliga yta. Spisskrapan är tillverkad i tåligt rostfritt stål och rengörs enkelt i diskmaskin efter användning.

Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Vestfrost

Se alla produkter
Ljusslingor batteri

Ljusslingor batteri från Konstsmide

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Bitz

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Magnor

Se alla produkter