Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml Polerat stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

PTE-flaska från Aarke, detta är den ursprungliga, tidlösa Aarke-flaskan i mindre format. Den lilla PET-flaskan är skräddarsydd för en person.Rymmer 450 ml .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 19% rabatt
iSi - Classic Sodamaker

Kolsyremaskiner från iSi

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från iSi.
Sodastream -

Kolsyremaskiner från Sodastream

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Sodastream.
Upp till 25% rabatt
Bubliq - Kolsyremaskin Koppar

Kolsyremaskiner från Bubliq

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Bubliq.
Upp till 18% rabatt
MySoda - Ruby Kolsyremaskin White

Kolsyremaskiner från MySoda

Se produkter inom Kolsyremaskiner från MySoda.
Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml

Kolsyremaskiner från Aarke

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från Aarke.
Stelton - Brus Kolsyremaskin 42 cm Steel

Kolsyremaskiner från Stelton

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från Stelton.

Se gärna också

SodaStream Terra White

<h2>Kolsyremaskin Terra White Sodastream</h2> <p><a href="https://www.elon.se/varumarken/sodastream">SodaStream</a>&nbsp;<a href="https://www.elon.se/koksapparater/kolsyremaskiner">kolsyremaskin</a>&nbsp;Terra har en kompakt, sladdl&ouml;s design som g&ouml;r att du kan njuta av&nbsp;fr&auml;scht bubbelvatten med bara en knapptryckning &ndash; var du &auml;n befinner dig! Terra &auml;r en uppgraderad version av varum&auml;rkets b&auml;sts&auml;ljare Spirit,&nbsp;och h&auml;r har man lagt ett &auml;nnu st&ouml;rre fokus p&aring; anv&auml;ndarv&auml;nligheten med en st&ouml;rre kolsyreknapp. Maskinen kommer i en vacker design med en mix av olika texturer och matta ytor och finns i f&auml;rgerna svart och vitt.</p> <p><strong>Diskmaskinss&auml;ker flaska ing&aring;r</strong><br />Terra levereras med en diskmaskinss&auml;ker och UV-skyddad flaska som &auml;r enkel att underh&aring;lla.</p> <p><strong>Enkel fasts&auml;ttning av kolsyrecylindern</strong><br />Nya kolsyrecylindern med SodaStreams innovativa Quick Connect Cylinder-teknik g&ouml;r det m&ouml;jligt att montera kolsyrecylindern med ett enkelt klick ist&auml;llet f&ouml;r att beh&ouml;va skruva fast den, vilket g&ouml;r det l&auml;ttare att s&auml;tta in cylindern i maskinen. Varje cylinder bubblar upp till 60L vatten. Observera att denna bubbelvattenmaskin levereras utan cylinder.</p> <p><strong>Sladdl&ouml;s och kompakt som passar alla k&ouml;k</strong><br />Det g&aring;r snabbt och enkelt att b&ouml;rja bubbla direkt, ingen installation beh&ouml;vs. En SodaStream kan spara upp till 1000 plastflaskor och burkar f&ouml;r eng&aring;ngsbruk genom att anv&auml;nda &aring;teranv&auml;ndbara flaskor. P&aring; s&aring; s&auml;tt &auml;r du med och v&auml;rnar om milj&ouml;n, du beh&ouml;ver inte b&auml;ra hem tunga flaskor fr&aring;n butiken och du slipper f&ouml;rvara och &aring;tervinna tomma flaskor och burkar. Du kan g&ouml;ra friskt bubbelvatten n&auml;r du vill, som du vill.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024