Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg 24,5x8 cm Natur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Handflätad korg från Afroart, tillverkad i Bangladesh. Korgen är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden.

En stabil fin korg, perfekt till frukostfrallorna och dekorativ på ditt köksbord. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Modern House - Lundi Brödkorg 23 cm Ljusgrå

Lundi Brödkorg i ljusgrått utförande från Modern House är det perfekta sättet att servera nybakade frallor eller bröd till soppor och sallader. Utöver att vara ett praktiskt förvaringsalternativ, tillför den även en stilfull touch till vilket kök eller matsal som helst. Genom att ta ut tygpåsen kan du även använda den som ett fat för kryddor och oljor, vilket gör den extra mångsidig. Brödkorgen är en utmärkt present till värdinnan, som bröllopspresent eller en uppskattad gåva till dig själv.Modern House är välkänt för att erbjuda högkvalitativa produkter som kombinerar modern design med praktisk funktionalitet för att tillgodose behoven i ditt kök. Med fokus på att skapa en sinnesupplevelse både vid tillagning och servering av måltider, strävar Modern House efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som tillfredsställer både praktiska och estetiska krav.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024