Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

4 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att organisera alla möjliga prylar och småsaker.

Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Magneten i locket gör att du enkelt kan öppna och stänga lådorna.

Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Krokar och förvaring från andra varumärken

Upp till 18% rabatt
Hay - Krok Volet Svart

Krokar och förvaring från Hay

Se vad Hay har inom Krokar och förvaring.
Upp till 25% rabatt
Muurla - Carrier Förvaringsställ 54,5 cm Björk

Krokar och förvaring från Muurla

Missa inga bra priser på Krokar och förvaring från Muurla.
Upp till 25% rabatt
Gejst - Underground Klädhängare 59 cm Ek/Vit

Krokar och förvaring från Gejst

Visa produkter inom Krokar och förvaring från Gejst.
Upp till 22% rabatt
Rig-Tig - Handy-Box Förvaringsbox 28x18 cm Svart

Krokar och förvaring från Rig-Tig

Utforska allt inom Krokar och förvaring från Rig-Tig.
Pluto - Burk 34 cm Vit

Krokar och förvaring från Pluto

Missa inga bra priser på Krokar och förvaring från Pluto.
Byon - Krok Giraff 9x6 cm

Krokar och förvaring från Byon

Här har vi samlat Krokar och förvaring från Byon.

Se gärna också

Rig-Tig - Handy-Box Förvaringsbox 28x18 cm Ljusgrå -21%

Förvaringsboxen Handy-Box i vitt som mäter 28x18 cm från danska RIG-TIG.

Denna stora version av RIG-TIGs förvaringsbox Handy-Box låter dig smart organisera och städa upp på de ytorna i ditt hem där du känner att det behövs. Med sin moderna design i vitt och det praktiskt inbyggda handtaget gör Handy-Box det enkelt för dig att förvandla oreda till reda och bidrar på så sätt med lite mer lugn till din vardag. Placera förvaringsboxen i badrummet, i barnens rum eller varför inte i köket där den kan användas för förvaring av allt från bestick och redskap till kryddor, så att du lätt kan förflytta dem till matbordet när det behövs? Möjligheterna är många och du kan vara säker på att Handy-Box kommer att finnas där för dig när du känner att du behöver lite mer reda i ditt hem. Förvaringsboxen mäter 28x18 cm och är tillverkad i hållbar ABS-plast.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024