Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Yono Kryddkvarn 15 cm Beige

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Yono Kryddkvarn 15 cm Beige från AdHoc Kryddkvarn från AdHoc. är en fin kryddkvarn tillverkad i ek.

Med denna kryddkvarn kan du enkelt mala salt eller peppar för att ge dina rätter den perfekta smaken.En av fördelarna med Yono Kryddkvarn är att du kan justera slipgraden kontinuerligt för att anpassa den efter dina preferenser. Den avtagbara toppen gör det också enkelt att fylla på kryddorna när de börjar ta slut.AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Kryddkvarnar från andra varumärken

Upp till 10% rabatt
WMF - Ceramill Salt- och pepparkvarnset 18 cm

Kryddkvarnar från WMF

Utforska allt inom Kryddkvarnar från WMF.
Peugeot - Paris Chef Saltkvarn Rostfri 22 cm

Kryddkvarnar från Peugeot

Missa inga bra priser på Kryddkvarnar från Peugeot.
Blomus - Salpi Salt- & Peppar 20 cm Polerad Stål

Kryddkvarnar från Blomus

Visa produkter inom Kryddkvarnar från Blomus.
Stelton - Storm Salt & Pepperset 2-pack Ek

Kryddkvarnar från Stelton

Se produkter inom Kryddkvarnar från Stelton.
Cole & Mason - London Salt- och Pepparkvarnset 22 cm Brun

Kryddkvarnar från Cole & Mason

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Cole & Mason.
Georg Jensen - Alfredo Salt- & Pepparkvarn 11,5 cm

Kryddkvarnar från Georg Jensen

Visa produkter inom Kryddkvarnar från Georg Jensen.

Se gärna också

Peugeot - Line Elektrisk Pepparkvarn 15 cm Carbon

Den elektriska pepparkvarnen i minimalistisk design från Line är den ultimata följeslagaren i ditt kök, redo att assistera dig med att förbereda dina recept varje dag. Med en modern och självsäker stil erbjuder denna nya högteknologiska elektriska kvarn både tilltalande estetik och imponerande prestanda.Den kompakta designen ger ett optimalt grepp och en trattformad behållare för en smidig påfyllningsprocess. Utrustad med Peugeots patenterade u'Select-justeringssystem, garanterar den perfekt slipprecision. Du kan välja mellan en mycket fin malning (inställning 1) för att framhäva kryddigheten i pepparn eller en grövre malning (inställning 6) för att utforska hela spektrumet av dess aromer. Denna elektriska kvarn är den ultimata gåvan att ge bort - eller unna dig själv!- Trattformad behållare för enkel påfyllning- Kompakt design och randig kropp för optimalt grepp- Senaste generationens Li-ion-batteri för lång batteritid och snabb laddning- u'Select-malningsjustering med sex fördefinierade inställningar- 25 års garanti på kvarnverket- Passar för malning av svart, vit, grön och röd peppar, rosépeppar (högst 15 % i en pepparblandning) samt korianderfrön- Fem års garanti för kvarnkroppen

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024