Aida - Raw Keramisk Saltkvarn 18 cm Teak

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Keramisk Saltkvarn 18 cm Teak från Aida passar till att enkelt mala dina favoritkryddor till perfektion. Med sin stilrena design i teakträ blir den en vacker detalj i ditt kök eller på middagsbordet.Den keramiska mekanismen ger en jämn och exakt malning av saltkornen, vilket gör det enkelt att få fram den rätta smaken i dina rätter.

Du kan enkelt justera malningsgraden genom att vrida på toppen av kvarnen.Kombinera gärna saltkvarnen med andra produkter från serien för att skapa en enhetlig och harmonisk stil i ditt kök.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Kryddkvarnar från andra varumärken

Upp till 10% rabatt
WMF - Ceramill Salt- och pepparkvarnset 18 cm

Kryddkvarnar från WMF

Utforska allt inom Kryddkvarnar från WMF.
Peugeot - Paris Chef Saltkvarn Rostfri 22 cm

Kryddkvarnar från Peugeot

Missa inga bra priser på Kryddkvarnar från Peugeot.
Blomus - Salpi Salt- & Peppar 20 cm Polerad Stål

Kryddkvarnar från Blomus

Visa produkter inom Kryddkvarnar från Blomus.
Stelton - Storm Salt & Pepperset 2-pack Ek

Kryddkvarnar från Stelton

Se produkter inom Kryddkvarnar från Stelton.
Cole & Mason - London Salt- och Pepparkvarnset 22 cm Brun

Kryddkvarnar från Cole & Mason

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Cole & Mason.
Georg Jensen - Alfredo Salt- & Pepparkvarn 11,5 cm

Kryddkvarnar från Georg Jensen

Visa produkter inom Kryddkvarnar från Georg Jensen.

Se gärna också

Peugeot - Boreal Pepparkvarn 21 cm Rock Grey

Boreal-kryddkvarnarna är en hyllning till den minimalistiska skandinaviska stilen. Tillverkade av bokträ, dessa kvarnar ger en mjuk och tidlös känsla som smälter sömlöst samman med modern inredning. Varje kvarn i Boreal-serien är omsorgsfullt designad och tillverkad i Frankrike med högkvalitativt bokträ från skogar som är PEFC-certifierade. De vattenbaserade färgerna som används på kvarnarna ger ett långvarigt skydd till träet och säkerställer att de håller länge även vid daglig användning. Genom att följa en enkel underhållsrutin kommer dessa kvarnar att fortsätta prestera under många år framöver. Peugeots stålmekanism, hjärtat i kvarnarna, är försedd med 25 års garanti.- Tillverkad i Frankrike- Bokträ från franska skogar som är PEFC-certifierade- Användning av vattenbaserad färg- 25 års garanti på kvarnverket- Passar för malning av svart, vit, grön, röd och rosépeppar (upp till 15% i en blandning) samt korianderfrön- Slipjusteringsknapp: Ju hårdare den skruvas, desto finare blir malningen och vice versa- Pepparkorn ingår ej

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024