Cole & Mason - Gourmet Precision Derwent Kvarnset

Jämför produkt Cole & Mason - Gourmet Precision Derwent Kvarnset online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cole & Mason - Gourmet Precision Derwent Kvarnset i kategorin Kvarnset här hos oss.

Produktinformation

Gourmet Precision Derwent är ett elegant salt- och pepparkvarnset från Cole & Mason. Kvarnarna är tillverkade i tålig akrylplast och passar med sin enkla design in på de flesta dukningar.Pepparkvarnens blad av kolstål strimlar pepparkornen istället för att krossa dem.

Saltkvarnens sylvassa keramiska blad ser till att du får ut mer av smaken. Pepparkvarnen har sex inställningar så att du kan välja hur grovt du önskar din peppar, saltkvarnen har tre inställningar.

Se gärna också

Light My Fire - Kryddkar Hazy Blue -25%

Sätt krydda på outdoor-livet med detta kryddkar från Light My Fire som ser till att du enkelt kan ta med dina tre favoritkryddor vart du än går!

Alla vet att rätt kryddning kan förhöja en vanlig måltid och ta den till oanade höjder, men man kan ju knappast ta med sig hela kryddhyllan på vandringen eller kanotturen. Det smarta kryddkaret från Light My Fire håller kryddorna fräscha och så att du kan äta riktigt gott ute på tur. Detta luft- och vattentäta kar är även stöttåligt och har plats för tre olika kryddor i separata fack. Praktiskt och kompakt och funkar dessutom lika bra att ta med till jobbet, på picknicken eller campingturen. Tillverkat av 100% BPA-fri, biobaserad plast och har sin egen plats i MealKit från Light My Fire. Går att diska i maskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tillbehör köksapparater

Tillbehör köksapparater från OBH Nordica

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Vintage

Se alla produkter
Våffeljärn  rånjärn

Våffeljärn rånjärn från Wilfa

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Rivsalt

Se alla produkter