Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K3255HE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K3255HE Cylinda Maximera ditt kö;ksutrymme utan att kompromissa med fö;rvaringen.Kylskå;petCylindaK3255HE erbjuder generö;s kapacitet i en slank och elegant design, perfekt fö;r det moderna hemmet. Kompakt men rymligtCylinda K3255HE ä;r en idealisk lö;sning fö;r dig med begrä;nsat kö;ksutrymme som ä;ndå; behö;ver generö;s fö;rvaring.

Trots sin kompakta storlek på; endast 155 cm i hö;jd, erbjuder detta kylskå;p en imponerande kapacitet på; 309 liter, vilket gö;r det mö;jligt att lagra en stor mä;ngd matvaror organiserat och tillgä;ngligt. Hå;llbar designDet stabila metallhandtaget på; Cylinda K3255HE tillfö;r inte bara en kä;nsla av kvalitet och hå;llbarhet utan ä;r också; designat fö;r att tå;la daglig anvä;ndning ö;ver lå;ng tid.

Detta ä;r en detalj som fö;renklar anvä;ndningen och bidrar till kylskå;pets ö;vergripande på;litlighet. Effektiv kylningEn inbyggd cirkulationsflä;kt sä;kerstä;ller att kylan sprids jä;mnt i hela kylskå;pet.

Denna funktion bidrar till att matvarorna hå;ller sig frä;scha lä;ngre genom att upprä;tthå;lla en konstant temperatur och fö;rhindra varma zoner. Optimal ö;verskå;dlighetMed LED-belysning inuti blir det enkelt att se och hitta det du behö;ver i kylskå;pet.

Den energieffektiva belysningen ger ett starkt och klart ljus som lyser upp varje hö;rn, samtidigt som den bidrar till kylskå;pets estetiska utseende. Praktisk fö;rvaringFlaskhyllan ä;r en smart lö;sning fö;r att effektivt fö;rvara liggande flaskor och andra dryckesbehå;llare.

Detta utnyttjar utrymmet på; bä;sta sä;tt och hå;ller dina drycker organiserade och lä;tta att nå;. Flexibel installationMed en hö;gerhä;ngd och omhä;ngningsbar dö;rr kan Cylinda K3255HE enkelt anpassas till ditt kö;ks planlö;sning och preferenser.

Kylskåp från andra varumärken

Upp till 6% rabatt
Whirlpool SW8 AM2Y WR 2

Kylskåp från Whirlpool

Missa inga bra priser på Kylskåp från Whirlpool.
Bosch - KTR15NWEB - Serie 2

Kylskåp från Bosch

Utforska allt inom Kylskåp från Bosch.
Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Här har vi samlat Kylskåp från Cylinda.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Missa inga bra priser på Kylskåp från Elvita.
Smeg kylskåp FS18EV3HX (rostfritt stål)

Kylskåp från Smeg

Visa produkter inom Kylskåp från Smeg.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Missa inga bra priser på Kylskåp från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024