Sidan innehåller annonslänkar

PR Home Gunnie blå 3993088

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lampfot Gunnie blå; 399308830 cmPR Home PR HomeGunnie blå; 30 cm 3993088ä;r en tidlö;slampfotdä;r handgjort glas mö;ter sofistikerad design. Handgjord perfektionVarje Gunnie lampfot ä;r unik.

Den handgjorda processen garanterar att ingen lampfot ä;r exakt lik den andra, vilket ger en exklusiv kä;nsla. Små; ojä;mnheter i glaset reflekterar ljuset på; ett lä;ckert sä;tt, och skapar en varm och inbjudande kä;nsla.

Blå; ombréDenna lampas blå; ombré-effekt, som tonar ö;ver till klarglas, ä;r inte bara vacker utan sä;kerstä;ller också; att ljuset sprids på; ett harmoniskt sä;tt. En fin kombination av form och funktion.

Anpassa din belysningLampfoten har E27-sockel och du kö;per till valfri ljuskä;lla separat (max 40 W). Lampfoten passar till lampskä;rm med 22-27 cm i diameter.

Lä;ttplaceradMed den svarta textilsladden, och praktisk strö;mbrytare ca 30 cm frå;n foten, ä;r det enkelt att placera och anvä;nda denna bordslampa. Dess kompakta storlek, med 30 cm i hö;jd och 13 cm i diameter, gö;r att den passar nä;stan ö;verallt, frå;n sovrummet till vardagsrummet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024