Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Perforerad form 30 cm

Beställ Kockums - Perforerad form 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Perforerad form 30 cm inom kategorin Långpannor.

Produktinformation

Med Kockums perforerade form av kolstål kan du enkelt grilla grönsaker, skaldjur, fisk och mindre köttbitar som annars riskerar att falla igenom grillgallret. Det du tillagar när du sätter formen på grillen eller över öppen eld kommer att få både krispig grillyta och härlig röksmak.

Formen fungerar även i ugn och då handtagen inte sticker ut så långt är formen enkel att placera i ugnen vid exempelvis brödbak. Perforeringen i formen låter värme och ånga cirkulera fritt vilket ger ett professionellt bakresultat. .

Se gärna också

Pyrex - Asimetria Pizzaform Kolstål perforerad 37x29 cm

Ugnsform ur Pyrex serie Asimetria, perfekt för tillagning av stor pizza till hela familjen. Tack vare den perforerade undersidan får du extra krispig pizzabotten. Formen är tillverkad av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att mat bränner fast och gör den lätt att rengöra. Formen har även ett rejält handtag på långsidan som underlättar när du ska ta ut den ur ugnen.

Finns i olika storlekar, alla stapelbara i varandra så att de tar minimalt med plats i skåpen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från OBH Nordica

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Iittala

Se alla produkter
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från de Buyer

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Chamois

Se alla produkter