Sidan innehåller annonslänkar

Airam LED Strip 24V 7,2W/m RGB 2m

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

LED Strip 24V 7,2W/m RGB 2m Airam LED strip med fä;rgDekorera ditt hem med olika fä;rger med hjä;lp av RGB LED-list. Ä;ndra ljusfä;rgen och fö;rä;ndra hemmets stä;mning lä;tt med den medfö;ljande fjä;rrkontrollen.

Framhä;v detaljer på; ett elegant sä;tt, skapa indirekt belysning och ä;ndra ljusfä;rgen enligt tema och stä;mning! LED-listen lyser i en fä;rg å;t gå;ngen och skapar alltså; inte en regnbå;gseffekt Sjä;lvhä;ftandeLED-listen kan fä;stas direkt på; en ren yta med den medfö;ljande 3M-tejpen.

Installera i en aluminiumprofil fö;r en mer elegant look. LED-listen ä;r smal och har lå;g profil som gö;r att den ä;r lä;tt att installera i små; och smala utrymmen, som under eller på; hyllor och skå;p, runt dö;rrkanter eller som ett bakgrundsljus fö;r TVn! Kan kortas avLED-listen kan fö;rkortas med 125 mm mellanrum, se separat instruktion

Med on/off-knappTransformator med stickpropp, on/off-knapp i kabeln. VariantFinns ä;ven i lä;ngden 5 m. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024