Vio Ljusfabrik - Julgransljus 20-pack Vit

-20%

Beställ Vio Ljusfabrik - Julgransljus 20-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vio Ljusfabrik - Julgransljus 20-pack Vit inom kategorin Ljus special.

Produktinformation

Klassiska julgransljus i 20-pack från Vio ljusfabrik, som även fungerar perfekt till de traditionella änglaspelen. Ljusen är tillverkade av 100% doftfri stearin och brinner med klar låga utan att rinna eller sota.

Tillverkning sker i svenska Vedum enligt gamla hantverkstraditioner och av de bästa råvarorna. Brinntid ca 1,5 timmar. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Lucille Adventsljus 18 cm Ljusgrå

Lys upp ditt hem med lucille adventsljus från Broste Copenhagen. En unik och tidlös design som blir en underbar detalj till inredningen och mörka adventskvällar. Med ett ljus att tända för varje vecka, blir nedräkningen till julafton en stund att samlas kring. Detta läckra, moderna adventsljus är tillverkat av paraffin och en fin gåva till dig själv eller till någon du håller kär.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Adventsljuset Lucille finns i fler färger att välja mellan.

Brinntid cirka 15 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.